ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σκάνδαλο με ανήλικη και cancel για τον δημοφιλή streamer Dr. Disrespect

Όνομα και πράμα...

Τα έκανε μαντάρα ο κάποτε αγαπητός "Doc", μία ιντερνετική περσόνα που ανέδειξε το live streaming στο Twitch, αλλά δυστυχώς εξακολουθεί να απασχολεί την επικαιρότητα για λάθος λόγους. Αυτή η φορά είναι μακράν η χειρότερη ωστόσο, με τον δημοφιλή streamer, κατά κόσμον Guy Beahm, να μπαίνει στη διαδικασία να απαντήσει σε όλα όσα ακούστηκαν τα τελευταία 24ωρα σχετικά με το ιστορικό ban που είχε δεχθεί και που του είχε στερήσει τους 4+ εκατομμύρια συνδρομητές του.

Όπως δημοσίευσαν ορισμένοι πρώην υπάλληλοι του Twitch και στη συνέχεια επιβεβαίωσε ο ίδιος ο Dr. Disrespect, ο λόγος που δέχθηκε τότε αποκλεισμό από την πλατφόρμα του Twitch, παρότι ήταν μεταξύ των σημαιοφόρων της, αφορούσε την επικοινωνία του ίδιου με ανήλικη fan μέσω μηνυμάτων. Μάλιστα ο Doc δεν έκρυψε ότι οι συζητήσεις τους πήραν "ακατάλληλη τροπή"... γεγονός που φυσικά εξόργισε όλους όσους παρακολούθησαν έστω στο ελάχιστο το θέμα, ασχέτως που ο θύτης θέλησε να κατευνάσει τα πυρά κατά του προσώπου του διαβεβαιώνοντάς μας ότι "δεν εξελίχθηκε σε κάτι περισσότερο από μηνύματα".

Ορίστε το χαρακτηριστικό απόσπασμα της δημόσιας τοποθέτησής του στα social media, από την οποία να σχολιάσουμε πως έκανε edit in και out αρκετές φορές τη λέξη "ανήλικη", σηκώνοντας ακόμα περισσότερα φρύδια:

"[...] Υπήρξαν μηνύματα με ένα ανήλικο κορίτσι το 2017; Η απάντηση είναι ναι. Αν υπήρχαν πραγματικές προθέσεις πίσω από αυτά τα μηνύματα, η απάντηση είναι φυσικά όχι. Ήταν από αυτές τις περιστασιακές συζητήσεις που οδηγούνταν μερικές φορές στο να γίνουν ακατάλληλες, αλλά τίποτα παραπάνω. Δεν συνέβη κάτι παράνομο, δεν κοινοποιήθηκαν φωτογραφίες, δεν διαπράχθηκε έγκλημα, ούτε καν γνώρισα αυτό το άτομο. Η υπόθεση αυτή είχε λυθεί με μία διευθέτηση. Επιτρέψτε μου να είμαι ξεκάθαρος, δεν ήταν μια ποινική υπόθεση εναντίον μου και δεν έχουν ασκηθεί ποτέ ποινικές διώξεις εναντίον μου."

Μετά από αυτό το story, που έριξε ακόμα περισσότερο τον Doc στα μάτια του κόσμου, ο streamer δηλώνει πως θα κρατήσει απόσταση από τα lives, όπως έκανε ξανά πίσω στο 2017 όταν δήλωσε δημόσια ότι ένα περιστατικό απιστίας προς τη σύζυγό του έχει κλονίσει την προσωπική του ζωή. Παράλληλα, έλυσε αναγκαστικά τη συνεργασία του με τη Midnight Society Game Studio, στην οποία ήταν συνιδρυτής, εφόσον τα στελέχη δήλωσαν φωναχτά πως δεν θέλουν καμία ανάμειξη ή συσχέτιση μαζί του.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.