ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σκέτη τρέλα και ερωτηματικά για το Death Stranding 2 On the Beach

Drawbridge και παράνοια.

Δεν ξέρουμε τι να πρωτο-σχολιάσουμε και τι να πρωτο-ερμηνεύσουμε από τα 10 (σχεδόν) λεπτά που χρειάστηκε ο Hideo Kojima για να μας αποκαλύψει πλήρως πια το Death Stranding 2 On the Beach. Το μόνο που έγινε κάπως ξεκάθαρο είναι η επανασύνδεση των Sam και Fragile. Ο χαρακτήρας που υποδύεται η Léa Seydoux φαίνεται πως καλεί, όπως είχαμε δει και στο πρώτο τρέιλερ, τον Sam να συνεργαστεί μαζί της μέσω της Drawbridge, μίας εταιρείας/ομίλου/οργανισμού/ποιοςξέρει που θέλει να προστατέψει την ανθρωπότητα από τον αφανισμό, μη βλέποντας τα σύνορα των ΗΠΑ (UCA) ως όριο. Αντιθέτως αυτή τη φορά ο Sam φαίνεται πως θα έχει ως αποστολή να εντάξει την υφήλιο στο "network", αφού όλα δείχνουν πως το Death Stranding (το φαινόμενο) κάθε άλλο παρά έχει τελειώσει.

Από εκεί και πέρα χάθηκε η μπάλα. Χειρουργία σε πτώμα που μοιάζει με της Mama, μετάβαση από ασπρόμαυρα σε έγχρωμα πλάνα, μία ξεκαρδιστική stop-motion μαριονέτα με το πρόσωπο του Faith Akin μάλλον θα αναλάβει να είναι ο Mimir-like companion του Sam, deliveries σε γη, έρημο και φεγγάρι, BT-γάτες και άλλα πολλά και ανεξήγητα πράγματα αντάλλαζαν τη σκυτάλη σε ακόμα ένα τρέιλερ edit-αρισμένο από ποιον άλλο, τον Hideo Kojima. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά ειπώθηκε ότι η Lou ήταν νεκρή, βλέπουμε τον χαρακτήρα της Elle Fanning να περπατά με strands στην πλάτη της και το αποκορύφωμα: τον Higgs να επιστρέφει από το Beach για έναν σατανικό μονόλογο και για να δώσει μία ροκ μάχη με έναν cyber-ninja, χρησιμοποιώντας μόνο μία ηλεκτρική κιθάρα για όπλο, αλά Dante.

Δεν μπορούμε να απαντήσουμε υπεύθυνα στο τι σημαίνουν ή πως θα εξελιχθούν όλα αυτά, αλλά μπορούμε με σιγουριά να σας ξεκαθαρίσουμε πως το Death Stranding 2 On the Beach δεν θα κυκλοφορήσει φέτος, αφού προς το τέλος του βίντεο λάβαμε την υπόσχεση του "2025" ως παράθυρο κυκλοφορίας του στο PS5. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.