ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σκοτεινό, εφιαλτικό και πιο co-op από ποτέ δείχνει το Little Nightmares III

Ο Low και η Alone στα χαμηλότερα και μοναχικότερά τους!

Μετά την έκπληξη του Reanimal από τους δημιουργούς του Little Nightmares I και II, την εμφάνισή της έκανε η Bandai Namco με νέο τρέιλερ για το πολυαναμενόμενο Little Nightmares III με ονομασία "Friendship", υποδεικνύοντας τις συνεργατικές ικανότητες των δύο ηρώων μας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η Bandai δε συνεργάζεται αυτή τη φορά με την Tarsier Studios των δύο προηγούμενων τίτλων. Αντιθέτως, τα ηνία έχει αναλάβει η εξίσου έμπειρη Supermassive Games, η οποία ειδικεύεται στο horror είδος, όντας γνωστή για εμπειρίες όπως τα Until Dawn, The Quarry και τα διάφορα κεφάλαια της The Dark Pictures ανθολογίας.

Για ακόμα μια φορά έχουμε να κάνουμε με δίδυμο σε πρωταγωνιστικό ρόλο, δηλαδή με την Alone και τον Low. Σε αυτό τον εφιάλτη οι δύο φίλοι καλούνται να χρησιμοποιήσουν τις ιδιότητές τους στο έπακρο, ώστε να καταφέρουν να επιβιώσουν στο Nowhere, όπως μας εξηγεί και η ίδια η Bandai στην ιστοσελίδα του παιχνιδιού:

«Είναι μια δύσκολη ζωή εδώ στο Nowhere, ψάχνοντας για μια διέξοδο, έναν τρόπο επιστροφής στο σπίτι, αλλά τα πράγματα θα μπορούσαν να είναι χειρότερα. Είστε μαζί, αυτό έχει σημασία.»

O Low φαίνεται να έχει ένα αυτοσχέδιο τόξο μαζί με κάποια βέλη, τα οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει ώστε να ακινητοποιεί εχθρούς και να δημιουργεί διεξόδους για να ξεφύγει από κινδύνους. 

Από την άλλη η Alone πάει συντροφιά παντού με το γερμανικό κλειδί της. Πρέπει να χρειάστηκε χρόνος για να μάθει ένα τόσο μικρό πλάσμα να σύρει αυτό το συμπαγές κομμάτι σιδήρου, αλλά τελικά το χειρίζεται με σχετική ευκολία.

Οι ήρωες μας βλέπουμε πως έχουν ένα μακρύ ταξίδι, διανύοντας ξηρές ερήμους, προσπερνώντας κουρδιστούς κινδύνους και αφήνοντας πίσω τους το Nowhere καταφθάνοντας στην Necropolis. Αλλά και εκείνη απέχει πολύ από όσα γνώριζαν ως τώρα, ενώ το εμπόδιο που έρχεται μετά… είναι χειρότερο. Είναι πάντα… πάντα χειρότερο…

Το Little Nightmares III έρχεται σε PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series X|S, Xbox One, Nintendo Switch και PC το 2025.

Κώστας Σκουρογιάννης's Avatar

Κώστας Σκουρογιάννης

Λατρεύω και ασχολούμαι με όλα τα media και την τεχνολογία γενικότερα, αλλά όταν θα βρω λίγο ελεύθερο χρόνο, πάντα με ένα τηλεχειριστήριο στο χέρι θα με βρεις!