ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Slitterhead: Στις 8 Νοεμβρίου κυκλοφορεί το horror action game του δημιουργού του Silent Hill

Ψάξτε να βρείτε το φρικιό!

Ακόμα ένα gameplay trailer που εμφανίστηκε νωρίτερα online από ό,τι έπρεπε και αυτή τη φορά αφορά τη Bokeh Game Studio. Η ομάδα του Keiichiro Toyama, θρυλικού δημιουργού των Silent Hill, Siren και Gravity Rush, προετοιμαζόταν για την αποψινή gameplay αποκάλυψη του Slitterhead, του παιχνιδιού που ετοιμάζει χρόνια τώρα και μας είχε ανακοινώσει στα The Game Awards του 2021. Μόνη της όμως πρόδωσε τα όσα θα μας έδειχνε, εφόσον το σχετικό βίντεο ανέβηκε από νωρίς στο YouTube, δείχνοντας τόσο τις gameplay στιγμές που μας ετοίμασε, όσο και την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού. Στις 8 Νοεμβρίου πρόκειται να κυκλοφορήσει το συγκεκριμένο action-adventure horror game, με επιβεβαιωμένες πλατφόρμες κυκλοφορίας τα PC, τα PS4 και PS5 και τα Xbox Series X|S.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του βίντεο, βλέπουμε πως οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να ελέγχουν κάποιου είδους ιό που μεταφέρεται από έναν άνθρωπο στον άλλο και καταφέρνει έτσι να τον ελέγξει και να τον μετατρέψει σε ένα μεταλλαγμένο πλάσμα με υπεράνθρωπες δυνάμεις. Σκεφτείτε το symbiote από το σύμπαν της Marvel ως σημείο αναφοράς. Από εκεί και πέρα, οι παίκτες αντιμετωπίζουν διάφορα εκτρώματα σε καθαρά action sequences, χρησιμοποιώντας όλα όσα ξεκλείδωσε αυτή η υποδοχή του ιού/πνεύματος/whatever. Είναι λίγο μπερδεμένο το σκηνικό, αφού στην αρχή φαινόταν πως υπάρχει κάποιος χαρακτήρας detective που μελετά την κατάσταση, αλλά και αυτός όπως και όλοι οι χαρακτήρες που ελέγχουμε δείχνουν να παθαίνουν... Prototype.

Το βράδυ στο Summer Game Fest θα λάβει χώρα το actual gameplay reveal του παιχνιδιού, οπότε ίσως αποσπάσουμε περισσότερες και πιο ξεκάθαρες πληροφορίες τότε.

[UPDATE]: Το Slitterhead πράγματι εμφανίστηκε στο Summer Game Fest με το τρέιλερ που η ίδια η Bokeh Game Studio ανέβασε εσφαλμένα λίγες ώρες νωρίτερα. Το μοναδικό που άλλαξε σε σχέση με πριν είναι η ανανεωμένη σελίδα του παιχνιδιού στο Steam, που μας δίνει μία πρόχειρη εικόνα του concept του.

Αυτό που είδαμε να μεταφέρεται από άνθρωπο σε άνθρωπο στο παρακάτω gameplay trailer λέγεται "Hyoki", μία οντότητα χωρίς μνήμη και φυσική μορφή με κίνητρο να εξαφανίσει τα τερατώδη όντα που είναι γνωστά ως "Slitterheards", εξού και το όνομα του παιχνιδιού. Το μυστήριο πίσω από την ύπαρξή του θα διαλευκάνεται όσο εξελίσσεται η πλοκή.

Ισχύει, όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα, ότι το Slitterhead θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.