ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Slitterhead: Τα τέρατα και το χάος πρωταγωνιστούν στο story trailer

Περίεργο = καλό;;;

Το σύνηθες για τα story trailers των βιντεοπαιχνιδιών είναι να μας αποκαλύπτουν περισσότερα για τους χαρακτήρες και τον κόσμο τους. Για το Slitterhead και την Bokeh Game Studio αυτά είναι ντεμοντέ, για αυτό και το βίντεο παρουσίασης της ιστορίας του παιχνιδιού επιλέγουν να είναι μουγκό και αλλοπρόσαλλο. 

Στην αρχή του βίντεο βλέπουμε τη neon-lit πόλη της Kowlong να λειτουργεί υπό φυσιολογικές συνθήκες, αλλά αυτή η νορμάλ κατάσταση ανατρέπεται πολύ γρήγορα. Τα Slitterheads, όπως ονομάζονται τα φρικιαστικά πλάσματα που μολύνουν και καταστρέφουν το μέρος, δημιουργούν μία επίγεια κόλαση στους δρόμους, σπαράζοντας τα σωθικά των ανθρώπων που συναντούν και τυλίγοντας στις φλόγες κάθε κτήριο. 

Σε πολλά σημεία του τρέιλερ φαίνεται ο χαρακτήρας που έχει κάνει posses το Hyoki, η περίεργη οντότητα-ξενιστής που θα ελέγχουμε σε όλο το παιχνίδι και θα δίνει υπεράνθρωπες ιδιότητες στους οργανισμούς που θα κυριεύουμε. Ο στόχος είναι ένας και αναφέρεται ρητά και ενδιάμεσα στο τρέιλερ: να εξολοθρεύσουμε όλα τα Slitterheads.

Το τρέιλερ εισάγει μερικές μορφές που δεν έχουμε ξαναδεί στις εμφανίσεις του παιχνιδιού του δημιουργού του Silent Hill, αλλά δεν μας βοηθά με πληροφορίες για να καταλάβουμε περισσότερα. Υποθέτουμε πως θα χρειαστεί να περιμένουμε μέχρι τις 8 Νοεμβρίου για να λύσουμε όλα του τα μυστήρια.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.