ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Νέο Sly Cooper για το PS5

Οι leakers δεν γνωρίζουν ποιος το αναπτύσσει.

Και ποιος δεν συγκινήθηκε βλέποντας τα Sly Cooper references στο Ratchet & Clank: Rift Apart; Το αγαπημένο ρακούν του PS2, μία από τις ιστορικότερες platforming φιγούρες όλων των εποχών έχει χρόνια τώρα που έχει αραχνιάσει στο ράφι του PlayStation library και είναι πολλοί αυτοί που θα επιθυμούσαν την επιστροφή του. Σύμφωνα με τον leaker Shpeshal_Nick που πρόλαβε να εντοπίσει ένα διεγραμμένο post του 4chan, υπάρχει ένα "Sly Cooper 5" αυτή τη στιγμή υπό ανάπτυξη, όχι όμως από τη Sucker Punch.

Για όσους θέλουν λίγες περισσότερες πληροφορίες γύρω από την εν λόγω φήμη μπορούν να παρακολουθήσουν τη σύντομη κάλυψη του YouTuber Canadian Guy Eh:

{youtube}OdnjAFhRPfk{/youtube}

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Sony κυκλοφόρησε merch του Sly εντελώς στο άκυρο, πράγμα που σπάνια συμβαίνει δίχως να υπάρχει κάτι πίσω από το όλο marketing, ωστόσο μέχρι να εμφανιστεί κάποια πιο έμπιστη πηγή θα σας συμβουλεύαμε να κρατάτε μικρό καλάθι.

Το τελευταίο παιχνίδι του franchise που είδε το φως της ζωής ήταν το Sly Cooper: Thievies in Time το 2013 και όχι στην καλύτερή του μορφή, συνεπώς είμαστε αρκετοί αυτοί που αναμένουμε μία ισχυρή επιστροφή.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88