ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Επιζήστε από τον αποκαλυπτικό κόσμο του Somerville στις 15 Νοεμβρίου

Day one με Game Pass.

Με κάτι παραπάνω από ένα χρόνο να έχει περάσει από το show της Bethesda με το Xbox στην Ε3 2021, όπου και ανακοινώθηκε ο πρώτος τίτλος της Jumpship, μία που τον είδαμε μία που τον χάσαμε. Ένα teaser στα The Game Awards δεν έφτανε και έτσι έχουμε το επίσημο release trailer του Somerville που θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PC και Xbox κονσόλες.

{youtube}fb0jh956VVU{/youtube}

Προφανώς η επίδραση των Limbo και Inside είναι ολοφάνερη – κυρίως από το τρέιλερ της E3 – και λογικό κιόλας αφού ο Dino Patti, δημιουργός της Jumpship, είχε την θέση του παραγωγού στους πολυ-πετυχημένους τίτλους της PlayDead.

Το Somerville είναι ένας indie, third-person, action-platformer τίτλος στον οποίο μία οικογένεια προσπαθεί να επιβιώσει σε μία μετα-αποκαλυπτική Αμερική. Θα μας δίνεται η δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε όλους τους χαρακτήρες της οικογένειας – ακόμα και τον σκύλο (enter happy emoji) – ενώ η ιστορία θα εξιστορείται μέσα από τις περιβαλλοντικές αλλαγές εν ελλείψει του διαλόγου.

Το Somerville θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου για Xbox Series X/S, Xbox One και PC και θα είναι διαθέσιμο από την πρώτη μέρα στο Game Pass.

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88