ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Sonic 3: Με Shadow τον επόμενο Δεκέμβριο η επόμενη ταινία

Ένα teaser μας προϊδεάζει για την έναρξη των γυρισμάτων.

Το ότι η Paramount θα έδινε διαστάσεις τριλογίας στις live-action ταινίες Sonic το γνωρίζαμε εκ των προτέρων, πλέον όμως γνωρίζουμε πως έχει μπει προς στην παραγωγή του τρίτου φιλμ. Η σελίδα που είναι αφιερωμένη στο συγκεκριμένο adaptation κοινοποίησε μία rendered φωτογραφία (η εικόνα της είδησης) ενός πλατό, που μας δείχνει ότι βρισκόμαστε εν μέσω γυρισμάτων του Sonic 3 με σκηνοθέτη τον Jeff Fowler. 

Αυτό βέβαια που παρουσιάζει έντονο ενδιαφέρον είναι η μορφή που στέκεται δίπλα από την κάρτα που έχει κάνει "κλακ", αφού δεν είναι άλλη από αυτή του Shadow the Hedgehog, του τεχνητά δημιουργημένου μαύρου σκαντζόχοιρου που πρωτογνωρίσαμε στο παιχνίδι Sonic Adventures 2 του 2001. Κρίνοντας και από την παρουσία του στο λογότυπο της τρίτης ταινίας είναι εύκολο να υποθέσουμε πως θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν.

Ο συγκεκριμένος ήρωας έχει πολύ ενδιαφέρον background, εφόσον η SEGA σκόπευε να τον εισάγει σε παιχνίδι της για μία και μόνο φορά, όμως αποδείχθηκε τόσο δημοφιλής που συμπεριλήφθηκε σε πολλά Sonic games που ακολούθησαν, ενώ πρωταγωνίστησε και στο δικό του spin-off, το ομώνυμο Shadow the Hedgehog του 2005 (GameCube, PS2, Xbox).

Επιστρέφοντας στην είδηση και κλείνοντας σιγά-σιγά, η δημοσίευση αναφέρει πως το Sonic 3 στοχεύει να κάνει πρεμιέρα στις 20 Δεκεμβρίου του 2024 στους κινηματογράφους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.