ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Remaster για το Sonic Colors και νέο παιχνίδι το 2022

Διπλή σκαντζοχοιροανακοίνωση στο Sonic Central.

Περισσότερα από όσα περιμέναμε περιείχε εν τέλει η χθεσινή παρουσίαση του Sonic, με αφορμή τον εορτασμό των 30 χρόνων από τη δημιουργία του franchise. Η πρώτη αποκάλυψη της Team Sonic αφορούσε το Sonic Colors και συγκεκριμένα τη νεόφερτη Ultimate έκδοση, ένα remaster που θα βρει το δρόμο του στις τωρινές πλατφόρμες φέτος στις 7 Σεπτεμβρίου. Θυμίζουμε πως ο original τίτλος είχε κυκλοφορήσει το 2010 και η αναβάθμισή του είναι έντονη όπως θα δείτε στο παρακάτω τρέιλερ:

{youtube}UYZtqzndlPE{/youtube}

Δεν σταματούν εδώ όμως οι εκπλήξεις αφού η Sega είχε ακόμα έναν άσσο στο μανίκι της και επρόκειτο για ένα ολοκαίνουριο παιχνίδι Sonic, για το οποίο δεν μάθαμε κάτι πέραν από το παράθυρο κυκλοφορίας του, εντός του 2022. Παράλληλα γνωρίζουμε πως θα είναι μία cross-gen κυκλοφορία, αφού το παρακάτω teaser κλείνει δείχνοντας τα λογότυπα σχεδόν όλων των κονσολών:

{youtube}Ppyle5XOyY4{/youtube}

Οι Sonic fans έχουν πολλά πράγματα να περιμένουν επομένως.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88