ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Φρενίτιδα για το Sons of the Forest από τους παίκτες

2 εκατομμύρια πωλήσεις μέσα σε λίγες ώρες.

Σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, το Sons of the Forest κατάφερε να πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα μέσω του Steam, ενώ βρίσκεται ακόμα σε early access.

Η εταιρεία ανάπτυξης έσπευσε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την ανταπόκριση του, λέγοντας πως: «Ευχαριστούμε όσους μπήκαν στο ταξίδι του early access μαζί μας στο Sons of the Forest. Έχουμε πουλήσει πάνω από 2 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες 24 ώρες, και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι για αυτό που έχουμε στο store για τους παίκτες τις επόμενες εβδομάδες».

Τη δεδομένη στιγμή το παιχνίδι βρίσκεται στη πέμπτη θέση με τα παιχνίδια που έχουν παιχτεί περισσότερο το τελευταίο εικοσιτετράωρο στο Steam, ξεπερνώντας τεράστιους τίτλους όπως τα Hogwarts Legacy και Warzone 2.0.

Το Sons of the Forest είναι επί της ουσίας το sequel του The Forest, και μας τοποθετεί σε ένα νησί όπου οι κανίβαλοι κυριαρχούν. Πρωταρχικός στόχος είναι η επιβίωση, είτε με παρέα είτε μόνοι σας.

Το παιχνίδι αρχικά θα κρατούσε την early access μορφή του για περίπου 6 με 8 μήνες. Η εταιρεία ανάπτυξης όμως αναφέρει πως το Sons of the Forest θα κυκλοφορήσει κανονικά όταν είναι στην καλύτερη δυνατή εκδοχή του.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88