ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Sony ετοιμάζει ασύρματα earbuds για το PS5

Εναλλακτική του Pulse 3D;

Οι φιλοδοξίες της Sony στο hardware κομμάτι δεν σταματούν, εφόσον λίγες μέρες πριν το λανσάρισμα του PS VR2 ακούμε για ακόμα ένα περιφερειακό που στοχεύει στην υποστήριξη και τη βελτίωση της εμπειρίας μας με το PS5. Ο λόγος για το `Project Nomad`, ένα ζευγάρι από earbuds που, πάντα σύμφωνα με το Insider-Gaming, στοχεύουν να έρθουν ως ακόμα μία επιλογή ακουστικών για τη νεότερη κονσόλα της Sony, απεγκλωβίζοντας τους χρήστες από την υποχρέωση των μεγάλων over-ear ακουστικών. Το ίδιο ρεπορτάζ θέλει τα earbuds να κυκλοφορούν προς το τέλος του επόμενου οικονομικού έτους (Μάρτιο 2024) και να έχουν μπαταρία που διαρκεί γύρω στις 5 ώρες εν χρήση.

Φυσικά, θα έρχονται με ένα charging case που θα φτάνουν με USB-C συνδεσμολογία στο PS5, ώστε να φορτίζουν. Για την τιμή τους δεν υπάρχει ακόμη κάποιο δεδομένο η διαρροή, όμως ο Tom Henderson εμπλουτίζει τη φήμη που δημιούργησε με την πληροφορία πως υπάρχει ακόμα ένα headset στα σκαριά, με κωδική ονομασία `Project Voyager`. Για αυτό δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες πέραν του γεγονότος ότι στοχεύει να κυκλοφορήσει παράλληλα με το παραπάνω. Άλλες φήμες λένε πως το τελευταίο θα είναι αναβάθμιση του Pulse 3D Headset του PS5, όπως ήταν το Platinum για το Gold στο PS4.

Ο χρόνος μόνο θα αποδείξει κατά πόσο τα όσα μας μεταφέρει ο Henderson είναι αλήθειες, αν και σπανίως πέφτει έξω.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88