ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony μοιράζει δωράκια για τους fans του Horizon Forbidden West

Αποκτήστε τα επετειακά avatars!

Πέρασε ακριβώς ένας χρόνος από την κυκλοφορία του Horizon Forbidden West σε PS4 και PS5, γεγονός που δεν θα μπορούσε να προσπεραστεί από τη Sony, τη Guerrilla Games και τα υπόλοιπα PlayStation Studios. Developers και fans έχουν αρχίσει και μοιράζονται τις αγαπημένες τους στιγμές από το παιχνίδι με φωτογραφίες, tweets και ευχαριστίες, δείχνοντας την υγεία που εκπέμπει το Horizon community, κάτι σημαντικό αν σκεφτούμε πως σε λίγες μέρες θα εισαχθεί και στο PS Plus. Το κατιτίς παραπάνω θέλησε να προσφέρει, λοιπόν, το PlayStation στους fans του παιχνιδιού, εφόσον πέραν των στατιστικών που μας παρείχε ξεκίνησε να μοιράζει και ένα μεγάλο σετ από ψηφιακά avatars, στην περίπτωση που θέλετε να στολίσετε το προφίλ σας με κάποιον χαρακτήρα του παιχνιδιού.

Πέραν της Aloy που πρωταγωνιστεί στο Zero Dawn και το παραπάνω, διάφοροι NPC`s που τη βοήθησαν (Erend, Varl, κλπ) ή τη δυσκόλεψαν (Sylens) στο ταξίδι της έχουν την τιμητική τους με αντίστοιχο avatar, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους fans του σύμπαντος για το εικονίδιο που θα τους εκπροσωπεί στο PSN για το επόμενο διάστημα. 

Για να αποκτήσετε αυτά τα δωρεάν avatars, αρκεί να εξαργυρώσετε (μέσω PS Store) τον ευρωπαϊκό κωδικό αυτής της προσφοράς που είναι ο εξής:

B2B9-X5NK-494R

Υπενθυμίζουμε πως από την ερχόμενη Τρίτη 21 Φεβρουαρίου το Horizon Forbidden West θα ενταχθεί στον κατάλογο των PS Plus Extra & Premium! Μέχρι τότε, ρίξτε μια ματιά στο review μας!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88