ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony εξαγόρασε τη βρετανική Firesprite

Ακόμα μία προσθήκη για τα PlayStation Studios.

Το ζέσταμα για το αυριανό event ξεκίνησε, με τη Sony να βγάζει από τη μέση μία ανακοίνωση που ναι μεν είναι σημαντική και ενδιαφέρουσα, αλλά δεν θα προκαλούσε ιδιαίτερο πάταγο ώστε να συμπεριληφθεί στο showcase. Όπως γράφηκε στο PlayStation Blog, η Firesprite, μία εταιρεία ανάπτυξης με έδρα το αγγλικό Liverpool εντάσσεται πια στο δυναμικό των SIE Worldwide Studios ή PlayStation Studios όπως αποκαλούνται πια και θα δημιουργεί πια αποκλειστικούς τίτλους μόνο για τις πλατφόρμες της Sony.

Η Firesprite δεν είναι καθόλου άγνωστη με τα κατατόπια, εφόσον η πλειονότητα των μελών της αποτελείται από πρώην στελέχη του πρώην SCE London Studio που είχε κλείσει το 2012. Το έργο της επίσης δεν είναι άγνωστο στους PlayStation fans αφού μας έχει δώσει το Playroom, την VR εκδοχή του, όπως και τις δύο εκδόσεις του The Persistence, τίτλοι άμεσα συνδεδεμένοι με το PS4.

Και ενώ πολλοί από εσάς δεν θα την έχετε ξανακούσει, δεν πρόκειται για μικρό studio, κάθε άλλο εφόσον διαθέτει περισσότερους από 250 εργαζόμενους, έχει δηλαδή υψηλότερο αριθμό υπαλλήλων από το μέσο όρο των PlayStation Studios. Μπορούμε εύκολα να υποθέσουμε πως η Firespirte θα δείξει τι βαστάει σε VR τίτλους, για την ώρα όμως ξέρουμε πως φτιάχνει ένα φιλόδοξο multiplayer και ένα σκοτεινό adventure. Είναι το 14ο studio του PlayStation (αν δεν υπολογίσουμε τις βοηθητικές εταιρείες) και ανυπομονούμε να δούμε τι ετοιμάζουν.

Πηγή: PlayStation Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88