ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony ακύρωσε τις χθεσινές ανακοινώσεις για το God of War: Ragnarök

Even more patience for Mjolnir vs Blades of Chaos.

Εχθές, ημέρα Πέμπτη 30η του Ιουνίου, η Sony θα μας έκανε τη χάρη να ανακοινώσει τις συλλεκτικές εκδόσεις και την ημερομηνία κυκλοφορίας του σίκουελ, ωστόσο για λόγους που δεν έχουν γίνει ξεκάθαροι, το παραπάνω πλάνο πήρε παράταση.

Πιο συγκεκριμένα, ο έμπιστος leaker The Snitch αλλά και ο Tom Henderson, μας διαβεβαίωσαν πως μέχρι και τη προηγούμενη εβδομάδα το πλάνο ήταν in motion, μάλλον όμως μετά την ανατροπή του νόμου για τις αμβλώσεις στην Αμερική, έδωσαν – δικαιολογημένα – μία παράταση μέχρι να ηρεμήσουν τα πνεύματα.

Στο κείμενο του Tom στο Exputer, μαθαίνουμε πως θα κυκλοφορήσουν δύο συλλεκτικές εκδόσεις, η Jotnar Edition και η Collector’s Edition. Η Collector’s Edition θα περιλαμβάνει μία 1:1 replica του σφυριού του Thor μαζί και με άλλα καλούδια, όπως τον χάρτη του κόσμου και προφανώς τη πλήρη έκδοση του παιχνιδιού. Η Jotnar Edition θα περιλαμβάνει μονάχα το σφυρί και το παιχνίδι. Επιπρόσθετα γίνεται ξανά λόγος πως το παιχνίδι δεν έχει πάρει αναβολή και θα κυκλοφορήσει κανονικά τον Νοέμβριο και ας μην έχει επιβεβαιωθεί η ακριβής ημέρα.

Το hype και η έκσταση που έχει προκληθεί στην κοινότητα δεν χωράει αμφιβολίας, με την διαβεβαίωση πως δεν θα έχουμε κάποια καθυστέρηση για το 2023 να μας καθησυχάζει. The time draws near, BOY.

Το God Of War: Ragnarök θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για PS4, PS5.

Πηγή: Exputer

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88