ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Η Sony εξαγόρασε την Housemarque

Τους έφερε πιο κοντά το Returnal.

Για μεταγραφική βόμβα από πλευράς Sony θα μιλάμε αν επιβεβαιωθούν οι φήμες πως η ιαπωνική εταιρεία ενέταξε στο δυναμικό της την Housemarque. Τουλάχιστον αυτό άφησαν να εννοηθεί τα λόγια ενός ανθρώπου που δούλεψε στο παιχνίδι. Συγκεκριμένα, όπως παρατηρήθηκε στο Reddit, ο επικεφαλής του βραζιλιάνικου Diorama Studio, μία εταιρεία που έχει στηρίξει τη Sony σε κυκλοφορίες τύπου Horizon Zero Dawn και Reutrnal, χρησιμοποίησε ενδιαφέρουσα φρασεολογία κατά τη συμμετοχή του σε ένα podcast. Δεν αξίζει να παραθέσουμε το βίντεο, καθότι οι συμμετέχοντες μιλούσαν πορτογαλικά, όμως οι ομόγλωσσοι fans μας έκαναν τη χάρη και μας μετέφρασαν τα λόγια του.

Για την ακρίβεια δήλωσε: "Δεν μπορώ να πω πολλά καθώς υπάρχουν NDA, πόσο μάλλον τώρα που η Housemarque βρίσκεται κάτω από την ομπρέλα της Sony", απαντώντας σε ερώτηση που τον ήθελε να σχολιάσει ορισμένα στάδια του development. Αυτή η πρόταση μας κάνει να πιστεύουμε πως ίσως έχει παιχτεί κάποιο deal στο υπόβαθρο, ιδίως αν συνυπολογίσουμε τόσο την καλή σχέση μεταξύ των δύο εταιρειών, όσο και το πόσο φθηνό ενδεχομένως να είναι ένα μικρό studio όπως οι Φινλανδοί. Μετά και από την εξαιρετική πορεία του Returnal φαντάζει ακόμα πιο πιθανό η Sony να ήθελε να "δέσει" την Housemarque κοντά της.

Ο ίδιος developer μας πρόσφερε ακόμη δύο ενδιαφέρουσες πληροφορίες για το Diorama Studio, αναφέροντας διακριτικά πως κάπως υποστηρίζουν το επόμενο project της Naughty Dog, αλλά επίσης πως θέλουν να δημιουργήσουν σαν ομάδα το δικό τους video game. Με τέτοιο νταραβέρι δεν θα μας έκανε εντύπωση αν ήταν και ένα από τα φημολογούμενα 25 exclusives που ανέφερε ο Hermen Hulst προ ημερών.

Δείτε επίσης το video review μας για το Returnal.

Πηγή: Reddit

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88