ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Η Sony ίσως να εξαγόρασε ολοκαίνουριο studio

Senior Dialogue Designers στείλτε ενα CV.

Η εποχή των ασταμάτητων εξαγορών εταιριών από Sony και Microsoft μπορεί να έχει περάσει, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως οι δύο κολοσσοί της βιομηχανίας θα σταματήσουν να ενσωματώνουν, περιστασιακά, νέους developers στις ομάδες τους. Έτσι συμβαίνει, λοιπόν, και τώρα με τη Sony, καθώς φαίνεται πως κατά λάθος αποκάλυψαν την πιθανή εξαγορά της Ballistic Moon.

Σε μία πρόσφατη ανακοίνωση για ανοιχτή θέση εργασίας, συγκεκριμένα Senior Dialogue Designer, το PlayStation αναφέρθηκε σε κάποια από τα θυγατρικά του studio, και, μαζί με τις Naughty Dog και Santa Monica, είδαμε και τη Ballistic Moon. Οι developers του νέου αυτού studio δεν είναι άγνωστοι στη Sony, καθώς η εταιρία αποτελείται από πρώην εργαζόμενους της Supermassive Games, έχοντας δουλέψει πάνω σε τίτλους όπως το Until Dawn. Έκτοτε η Sony έχει σβήσει το όνομα της Ballistic Moon από τη λίστα, αλλά δεν θα με ξάφνιαζε καθόλου αν ακούγαμε σύντομα για την ένταξη του καινούριου developer στη μπλε ομάδα.

Πηγή: playstationlifestyle.net

Παύλος Ντέλης's Avatar

Παύλος Ντέλης

Με PS2 από τριών χρονών, μόνο εδώ θα μπορούσα να καταλήξω...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88