ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Στροφή" σε soulslike για το φημολογούμενο Final Fantasy Origin

Γνώριμα εδάφη για την Team Ninja.

Αν ενθουσιαστήκατε με τη φήμη που πυροδότησε ο Navtra για νέο Final Fantasy για το PS5, ίσως η ανάπτυξη αυτής να σας ενθουσιάσει ακόμα περισσότερο. Το Fanbyte "πάτησε" πάνω στα λεγόμενα του Navtra αρχικώς επιβεβαιώνοντάς τα, αλλά δίνοντάς μας και περαιτέρω λεπτομέρειες που αφορούν το φημολογούμενο video game.

Οι δύο φήμες συμφωνούν στο ότι υπάρχει ένα κρυφό Final Fantasy game στα σκαριά από την Square Enix που θα έρθει για το PS5. Το Fanbyte βέβαια υποστηρίζει πως πρόκειται για χρονική αποκλειστικότητα, αφού το παιχνίδι θα έρθει αργότερα και στα PC, μάλλον όπως θα γίνει και με το Final Fantasy XVI. Το όνομά του; Final Fantasy Origin και μάλλον αναπτύσσεται από την Team Ninja, δημιουργών του Nioh. Μάλιστα, ακούγεται πως οι developers θα ακολουθήσουν αυτή τη soulslike νοοτροπία και σε αυτό το παιχνίδι.

Η Team Ninja έχει ιστορικό με τη Square Enix και το franchise εφόσον είχε φτιάξει για λογαριασμό της το Dissidia Final Fantasy NT. Αμφότερες οι φήμες υποστηρίζουν πως το επίσημο reveal έχει προγραμματιστεί για την E3 ή οποιαδήποτε διοργάνωση συμμετάσχει τελικά η Square Enix.

Δείτε εδώ την αρχική φήμη.

Πηγή: Fanbyte

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88