ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αποκαλύφθηκαν όλες οι special εκδόσεις του Horizon Forbidden West

Με αναστάτωση ξεκίνησαν τα pre-orders.

Κατόπιν ενημέρωσης όλων μας από πλευράς Sony για την ημερομηνία κυκλοφορίας του Horizon Forbidden West, πλέον έχουν ανοίξει και επίσημα οι προ-παραγγελίες του παιχνιδιού για όσους ενδιαφέρονται να το αποκτήσουν για το PS4 ή το PS5 τους. Η Guerilla τίμησε την υπόσχεσή της για ξεκίνημα των pre-orders στις 2 Σεπτεμβρίου και πλέον έχουμε εικόνα από όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις του παιχνιδιού, ωστόσο παρακολουθήστε μας καθότι υπάρχουν ορισμένα twists στην όλη υπόθεση. 

Συγκεκριμένα η Sony είχε υποσχεθεί μετά το περσινό showcase του Σεπτέμβρη πως τίτλοι όπως τα Sackboy, Spider-Man Miles: Morales και Horizon Forbidden West, που είναι cross-gen και θα κοσμούσαν τις βιβλιοθήκες τόσο του PS4 όσο και του PS5, θα είχαν δωρεάν αναβάθμιση για όσους αποκτούσαν αρχικά τις PS4 εκδόσεις έως ότου προχωρήσουν στη νέα γενιά, αγοράζοντας τη νέα κονσόλα. Ενώ η παραπάνω διαδικασία ίσχυσε κανονικά για τα πρώτα δύο, στην περίπτωση του Horizon έγινε μία κωλοτούμπα, αφού βάσει των όσων ανακοινώθηκαν εχθές είναι συγκεκριμένες οι εκδόσεις που προσφέρουν το λεγόμενο "Dual Entitlement".

{youtube}lj_kC8gxWU4{/youtube}

Και εννοείται πως πρόκειται για τις πιο ακριβές εκδόσεις του παιχνιδιού, δηλαδή από special και πάνω, αλλά ας τα δούμε αναλυτικά:

- Οι εκδόσεις Standard και Digital, οι πιο ταπεινές δηλαδή που δεν προσφέρουν κάτι παραπάνω από το παιχνίδι και ορισμένα in-game items. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Καμία από τις δύο αυτές εκδόσεις δεν προσφέρει το PS5 upgrade, επομένως αν τις αγοράσετε ψηφιακά είτε σε φυσική μορφή, κανονικά με το Blu-ray disc, δεν έχετε πρόσβαση στην αναβαθμισμένη έκδοση του PS5, κάτι που είναι -κακά τα ψέματα- απογοητευτικό. 

- Η Special Edition που φέρνει μαζί της ένα πολύ όμορφο steelbook και το καθιερωμένο artbook, μαζί με όλους τους κωδικούς και τα items που περιλαμβάνονται στις οικονομικότερες εκδόσεις. Ούτε εδώ δεν ισχύει δυστυχώς το PS5 upgrade.

Οι εκδόσεις που προσφέρουν κανονικά το PS5 upgrade είναι οι εξής:

- Η Digital Deluxe έκδοση, η ψηφιακή δηλαδή μορφή του παιχνιδιού, που κοστίζει 10€ περισσότερα από την απλή.

- Η Collector`s Edition είναι σαφέστατα πλουσιότερη και φέρνει μαζί της ένα σωρό από in-game περιεχόμενο, όπως στολές, αναβαθμίσεις, όλα όσα έχουν τα προηγούμενα πακέτα και φυσικά, το μεγάλο αγαλματίδιο ενός Tremortusk, μαζί με ένα μικρό αγαλματίδιο της Aloy. Ό,τι πρέπει για συλλέκτες, εφόσον αμφότερες οι φιγούρες έχουν εξαιρετική λεπτομέρεια.

- Τέλος, η Regalla Edition είναι σαν Collector`s Deluxe, βάζοντας ακόμα περισσότερο digital content στο όλο πακέτο, αναβαθμίζοντας παράλληλα τη φιγούρα του Tremortusk με επιπλέον πανοπλία και έναν γητευτή στο πάνω μέρος του. Σίγουρα είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή έτσι, αλλά αναπόφευκτα θα είναι πιο τσιμπημένη και δυσεύρετη.

Να θυμίσουμε πως το Horizon Forbidden West θα κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 για PS4 και PS5.

Πηγή: PS Blog

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88