ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Spider-Man 2: Θαυμάσιο TV spot λίγο πριν την κυκλοφορία του παιχνιδιού

I. Am. Spider-Man.

Το καθιερωμένο cinematic trailer για ακόμα μία αποκλειστική PlayStation κυκλοφορία κατέφθασε και για το Marvel's Spider-Man 2, σε μορφή διαφημιστικού κλιπ. Το χαρακτηριστικό "Not Actual Gameplay" μας ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για γραφικά παιχνιδιού, όμως αυτό το disclaimer δεν μειώνει καθόλου το εκπληκτικό μοντάζ της Insomniac, που αποσκοπεί στο να υπερ-φορτωθούν από pre-orders. Και αν αυτό το βίντεο δεν είναι αρκετό για να σας "πουλήσει" το παιχνίδι, τι είναι;

Στο βίντεο βλέπουμε τον οργισμένο Venom να έχει αφηνιάσει, με τους δύο ήρωες και πρωταγωνιστές του Spider-Man 2 να ενώνουν τις δυνάμεις τους, με όχι και τόση επιτυχία αρκετά. Στη συνέχεια τους βλέπουμε σε προσωπικές για τον καθένα στιγμές να αναλογίζονται το κατά πόσο μπορούν να σώσουν τον τόπο τους, λίγο πριν συνδυαστούν για να αντιμετωπίσουν τον εξωγήινο εχθρό. Το μότο "Be Greater.Together." ξανακάνει την εμφάνισή του, θέλοντας να μας τονίσει για ακόμα μία φορά πως θα χρειαστεί προσπάθεια και από τους δύο Spider-Men για να επιτευχθεί η ευημερία της Νέας Υόρκης.

Ως CG trailer, δεν μπορούμε να το θεωρήσουμε αντιπροσωπευτικό, ωστόσο έχουμε δει τα spider-legs πολλαπλώς πάνω στη στολή του Peter και έτσι μπορούμε να θεωρήσουμε πως θα αποτελεί βασική αναβάθμιση της στολής του για το sequel. 

Το Marvel's Spider-Man 2 θα κυκλοφορήσει αποκλειστικά για το PS5 στις 20 Οκτωβρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.