ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ο Spider-Man του PlayStation θα παίζει στην ταινία Across the Spider-Verse

Το crossover που όλοι θέλαμε.

Μεγάλη ικανοποίηση προσφέρει η Sony στο κοινό που την ακολουθεί τόσο στο σινεμά όσο και στο gaming. Το νέο trailer που μας παρουσίασε η Sony Pictures για το Spider-Man: Across the Spider-Verse εκπλήρωσε την επιθυμία εμού και αρκετών fans της πρώτης animated ταινίας, αλλά και όλου το lore του αραχνανθρώπου, εφόσον μας έδειξε πως ο Spider-Man του PlayStation θα είναι ένας από τους εκατοντάδες ήρωες με το ίδιο όνομα που θα δούμε στο πολυαναμενόμενο sequel.

Για όσους δεν γνωρίζουν, το Across the Spider-Verse είναι η ταινία-συνέχεια του Into the Spider-Verse, του animated αυτού φιλμ που έλαβε αμέτρητους επαίνους, βραβείο Oscar και ένα σωρό ακόμη διακρίσεις. Στο Across the Spider-Verse ο Miles, που πρωταγωνιστούσε και στην πρώτη ταινία, θα έρθει πιο κοντά με την έννοια του "αραχνοσύμπαντος", πράγμα που θα τον οδηγήσει στο να γνωρίσει και να έρθει αντιμέτωπος με διάφορες εκδοχές του εαυτού του και του Peter Parker. 

{youtube}cqGjhVJWtEg{/youtube}

Ανάμεσα στις διάφορες μορφές τους εντοπίσαμε και αυτές που δημιούργησε η Insomniac Games, εφόσον υπάρχουν πλάνα στα οποία φαίνονται οι δύο ήρωες με τα designs που μας χάρισε το φορμαρισμένο αυτό PlayStation Studio. Ειδικά ο Spider-Man με την λευκή αράχνη στο στήθος κάνει την εμφάνισή του τουλάχιστον 3 φορές στο trailer, ακόμα και αν δείχνει να έχει cameo παρουσία αντί για κεντρικό ρόλο.

Η ταινία βέβαια δεν θα εστιάζει σε αυτούς, αντ` αυτού βλέπουμε πως πολύ σημαντικό ρόλο θα έχει ο Spider-Man 2099 του Oscar Isaac και φυσικά, η Spider-Gwen. Για ακόμα μία φορά, το Across the Spider-Verse δείχνει εκθαμβωτικό οπτικά, εφόσον το art style του ήταν ένα από τα στοιχεία που το βοήθησαν να διακριθεί στην προηγούμενη κυκλοφορία του. Η παγκόσμια πρεμιέρα της ταινίας τοποθετήθηκε στις 2 Ιουνίου του 2023, ενώ το γεγονός του ότι είδαμε μία διαφήμιση του PS5 στο τέλος του βίντεο μας κάνει να πιστεύουμε πως η ελπίδα μας για νέα του Marvel`s Spider-Man 2 είναι παραπάνω από λογική.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88