ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σπινιάρει για τον Οκτώβριο το Sonic Superstars με πολύ multiplayer | Gamescom ONL 2023

Μαζί με μεγάλο update για το Sonic Frontiers!

Ατρόμητη αποδεικνύεται για ακόμα μία φορά η SEGA στην περίπτωση της μασκότ της. Η παρουσία του Sonic Superstars στη Gamescom ONL ήταν αυτή που μας παρέδωσε και το επίσημο release date, το οποίο έχει οριστεί για τις 17 Οκτωβρίου, σφινώνοντας ανάμεσα σε όλες τις AAA κυκλοφορίες που τόσοι πολλοί θέλησαν να αποφύγουν. Όπως το Sonic Frontiers δεν φοβήθηκε ολόκληρο God of War, έτσι ακριβώς και το Sonic Superstars δεν δείχνει να αισθάνεται τη φοβέρα των Spider-Man, Alan Wake, Assassin’s Creed και πολλών άλλων, βρίσκοντας μία θέση για ταξίδι στο 2D παρελθόν μέσα στον πιο ζεστό Οκτώβριο των τελευταίων χρόνων.

Το παραπάνω τρέιλερ είναι ακόμα μία υπογράμμιση της επιστροφής στις side-scrolling ρίζες των πρώτων Sonic the Hedgehog, με τη μεγαλύτερη έμφαση να δίνεται στα multiplayer features, εφόσον γνωρίζαμε εκ των προτέτων πως το Sonic Superstars θα υποστηρίζει τόσο συνεργατικό όσο και ανταγωνιστικό co-op μέχρι και τεσσάρων παικτών. Είδαμε και μία υποτυπώδη επεξεργασία των χαρακτήρων για αυτά τα modes πολλών παικτών, ενώ τη σκυτάλη πήρε και το Sonic Frontiers, με την ανακοίνωση του The Final Horizon Update.

Η συγκεκριμένη δωρεάν εισβολή περιεχομένου θα φέρει photo mode, challenge modes και πολλά ακόμη στην open world περιπέτεια του μπλε σκαντζόχοιρου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.