ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: “Πράσινο φως” για νέο Splinter Cell

Επιστρέφει μετά από χρόνια ο Sam Fisher;

Το πράσινο φως φαίνεται να έχει δώσει η Ubisoft για την δημιουργία ενός νέου παιχνιδιού Tom Clancy`s Splinter Cell. Εάν φήμη αποδειχθεί αληθινή, θα είναι η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία της σειράς μετά από το Splinter Cell: Blacklist του 2013.

Ένα άρθρο του VGC ισχυρίζεται πως πολλαπλές πηγές ανάπτυξης αποκάλυψαν ότι ένα νέο Splinter Cell βρίσκεται σε πρώιμη φάση παραγωγής, με μία μικρή πιθανότητα να ανακοινωθεί εντός του 2022. Το project αποτελεί μέρος μίας προσπάθειας της Ubisoft να κατευνάσει το απογοητευμένο κοινό της δημοφιλής stealth σειράς, το οποίο δεν είναι ικανοποιημένο με της μεταχείριση του brand από την Ubisoft τα τελευταία χρόνια.

Το άρθρο αναφέρει επίσης πως πιθανότατα η εταιρεία ανάπτυξης δεν θα είναι η Ubisoft Montreal, η οποία είχε αναπτύξει πολλά από τα βασικά παιχνίδια της σειράς.

Μένει να δούμε αν ο εμβληματικός Sam Fisher ετοιμάζεται να κάνει την επιστροφή του ή αν έχει κρυφτεί τόσο καλά που ούτε η ίδια η Ubisoft δεν μπορεί να τον βρει.

Πηγή: VGC

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88