ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

"Σπόντες" για συνεργασία 2K Sports και FIFA για νέο ποδοσφαιράκι

Άραγε θα αποδειχθεί αλήθεια ή θα βρει στο δοκάρι;

Ο @Kurakasis έχει πολύ καλό track record όταν μεταδίδει φήμες γύρω από τα πλάνα της Take-Two Interactive και όλων των θυγατρικών της, πράγμα που σημαίνει πως η νέα ένδειξη του ότι γνωρίζει κάτι χειροπιαστό πολύ πιθανό να εξελιχθεί σε "γκολ" για την αξιοπιστία του. Ο εν λόγω leaker ανέβασε μία φωτογραφία του 2002 FIFA World Cup παιχνιδιού, κάνοντας αστειάκι μπερδεύοντας το όνομά του και παραπέμποντάς μας στην ιδέα πως κάτι παίζει μεταξύ της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου και της 2K Sports.

"Το αγαπημένο μου παιχνίδι FIFA. Το 2K2... ΟΥΠΣ... 2002 FIFA World Cup" έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης, δείχνοντάς μας πως θελημένα μπέρδεψε το όνομα του παιχνιδιού φέρνοντάς το πιο κοντό στον τρόπο που η 2K Sports συνηθίζει να ονομάζει τους αθλητικούς της τίτλους (NBA 2K, WWE 2K, κλπ). Ανέκαθεν ήταν πονηρός και παιχνιδιάρης στις δηλώσεις του και έτσι όλοι βγάλαμε το πρόχειρο συμπέρασμα ότι μας teas-άρει γύρω από ενδεχόμενη συνεργασία των 2K και FIFA, ώστε να φτιαχτεί επιτέλους αυτό που ο πρόεδρος της δεύτερης μας υποσχέθηκε ως "το καλύτερο ποδοσφαιράκι του κόσμου". 

Η EA αυτή τη στιγμή έχει το μονοπώλιο με το EA Sports FC, εφόσον μόνο αυτή φάνηκε προετοιμασμένη για το "διαζύγιο" με τη FIFA, παρόλα αυτά ίσως να μην έχουν πει την τελευταία τους λέξη αυτοί που έχουν όλα τα δικαιώματα των ομάδων και των ποδοσφαιριστών.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.