ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Spyro: Επέτειος με 10 εκατομμύρια πωλήσεις για τη remastered τριλογία

Reignited, rereleaed, reloved!

Η 9η Σεπτεμβρίου θα σημάνει τη συμπλήρωση 25 χρόνων από όταν η Insomniac Games πρωτο-κυκλοφόρησε το original Spyro the Dragon και η Activision (στην οποία ανήκουν πια τα δικαιώματα) δεν μπορεί παρά να γιορτάζει το γεγονός. Ως ζέσταμα - ελπίζουμε να ακολουθήσουν περισσότερα δηλαδή - μας ενημερώνει πως η πιο πρόσφατη κυκλοφορία της σειράς, το Spyro Reignited Trilogy, έχει ξεπεράσει τις 10 εκατομμύρια πωλήσεις παγκοσμίως, δείγμα της αγάπης παλαιών και καινούριων για το μωβ δρακάκι, που έκαψε καρδιές στην εποχή του PS1 και έχει όλα τα φόντα να συνεχίσει να λάμπει και στο σήμερα.

"Ξεκινάμε τον ξεχωριστό #Spyroversary μήνα με μία επιπλέον γιορτή. Shout out στη Spyro κοινότητα που πέτυχε αυτό το ΤΕΡΑΣΤΙΟ ορόσημο!", αναφέρει η δημοσίευση της επίσημης σελίδας του Spyro.

Το license κατέχει η Toys for Bob, που έφτιαξε και τη Reignited τριλογία και το Crash Bandicoot 4, όπως και το πολύ πρόσφατο Crash Team Rumble. Όλο και κάτι θα υπάρχει στα σκαριά και ευελπιστούμε αυτός ο εορταστικός μήνας να αποδειχθεί καθοριστικός για όσους ανυπομονούν να ανακοινωθεί ένα ολοκαίνουριο Spyro game.

Για την ώρα, χρόνια του πολλά!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.