ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Spyro the Dragon: Teaser για νέο παιχνίδι το 2023

Από τους δημιουργούς του Crash Bandicoot 4.

Χρόνια τώρα βροντοφωνάζω πως έχω δει το όραμα της Activision με τα κλασσικά 3D platformers και βήμα-βήμα επιβεβαιώνομαι όλο και περισσότερο. Ήταν ξεκάθαρο για μένα, όπως και για αρκετό λογικό κόσμο, πως οι τριλογίες N.Sane και Reignited για τις σειρές Crash Bandicoot και Spyro the Dragon αντίστοιχα θα έδιναν πάτημα στην Activision για κανονικότατα sequels. Ο Crash ήδη έκανε ποδαρικό με το Crash Bandicoot 4: It`s About Time, ενώ γνωρίζουμε πως η Toys for Bob ετοιμάζει και ένα multiplayer game με την ίδια μασκότ και τους φίλους/εχθρούς της, το Crash Team Rumble. Μάλλον όμως δεν θα περιοριστεί σε αυτό, εφόσον η ομάδα ανάπτυξής του μας υπενθυμίζει διακριτικά πως δεν έχει ξεχάσει το αγαπημένο μωβ δρακάκι.

Είναι γενικά ένα στούντιο που του αρέσει να κάνει πονηριές, εφόσον μας είχε προϊδεάσει για το Crash 4 και για το Crash Team Rumble με εικόνες και "κατά λάθος" διαρροές. Με το ποστ που έκανε, λοιπόν, η Toys for Bob για το πολλά υποσχόμενο 2023 μεταφέρει διάφορα μηνύματα, ένα εκ των οποίων αφορά την επέτειο 25 χρόνων από την πρώτη κυκλοφορία του Spyro. Το μοντέλο του εν λόγω χαρακτήρα είναι κρυμμένο στην πάνω-αριστερά γωνία της δημοσίευσης, φουντώνοντας τις φλόγες που ήδη υπήρχαν για νέο Spyro game. Έχουν εμφανιστεί κατά καιρούς πολλοί leakers που ισχυρίζονται πως η Toys for Bob έχει την εποπτεία και αυτού του project, μαζί με οτιδήποτε Crash related, και η αλήθεια είναι πως αυτή η χρονιά-ορόσημο για το franchise θα ήταν καλή περίπτωση για το πολυσυζητηθέν Spyro 4.

Για να είμαστε βέβαια και όσο πιο ρεαλιστές γίνεται, το ενδεχόμενο που θέλει την Toys for Bob να κυκλοφορεί δύο games μέσα στο 2023 είναι αρκετά ζόρικο σαν ιδέα, αλλά είναι πολύ πιθανό να αρκεστούμε έστω στην αποκάλυψη του παιχνιδιού -αν υπάρχει- λαμβάνοντας ένα αναμενόμενο launch date μετά το πέρας του 2023. Αν δούμε την Activision μέσα στη χρονιά να αρχίσει να στέλνει δωράκια στους influencers (στο Reignited Trilogy μοίραζε δρακο-αυγά), μπορούμε να θεωρήσουμε φυσική και επόμενη την αποκάλυψη ενός τέτοιου project. Ήδη η Spyro κοινότητα ξεκίνησε τις θεωρίες, οπότε αναμένουμε κάτι πιο επίσημο για να ενθουσιαστούμε εξίσου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88