ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Τα παιχνίδια της Activision ξεκινάνε να προστίθενται στο Xbox Game Pass από τον Αύγουστο

Με το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy να κάνει την αρχή.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η Microsoft σιγά-σιγά θα αρχίσει να απολαμβάνει τους καρπούς της πολύ μεγάλης εξαγοράς που πραγματοποίησε, ξοδεύοντας πάνω από 68 δισεκατομμύρια δολάρια για να εντάξει στο δυναμικό της την Activision Blizzard. Αρκετά ευνοημένο από την εξαγορά φαίνεται πως θα είναι το Xbox Game Pass, στο οποίο σταδιακά θα προστεθεί ένα μεγάλο μέρος του πλούσιου καταλόγου που κατέχει η αμερικανική εταιρεία.

Σύμφωνα με διάφορες αναφορές, ένα από τα πρώτα παιχνίδια που αναμένεται να προστεθεί τον ερχόμενο Αύγουστο είναι το Crash Bandicoot N. Sane Trilogy, το οποίο μάλιστα έγραψε πρόσφατα το αστρονομικό αριθμό των 20 εκατομμύρια πωλήσεων. Έπειτα, σειρά αναμένεται να πάρουν τα Tony Hawk's Pro Skater 1 + 22 (remake) και Spyro Reignited Trilogy. 

Σίγουρα βέβαια το μεγάλο ερώτημα όλων είναι το αν και το πότε θα ενταχθεί ο κατάλογος του Call of Duty στο Xbox Game Pass. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει κάποια αναφορά, με το μόνο που γνωρίζουμε σίγουρα είναι πως το επερχόμενο Call of Duty: Black Ops 6 θα προστεθεί στην υπηρεσία την πρώτη μέρα της κυκλοφορίας του.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.