ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Καθυστερεί και επίσημα το STALKER 2 λόγω της εισβολής στην Ουκρανία

Οι developers μας δείχνουν τις δύσκολες συνθήκες.

Το αναμενόμενο πραγματοποιήθηκε με την περίπτωση του STALKER 2: Heart of Chοrnobyl, εφόσον η GSC Game World επιβεβαίωσε την αναβολή του παιχνιδιού για το 2023. Μέσα από ένα νέο trailer που παρουσιάστηκε στο extended showcase του Xbox, βλέπουμε σκοτεινά πλάνα από την post-apocalyptic γη της Ουκρανίας, τονίζοντας την survival horror κατεύθυνση που έχει πάρει το franchise. Στο τέλος του trailer βλέπουμε το χαρακτηριστικό "2023" ανακοινώνοντας το δεύτερο μεγάλο delay που έχει υποστεί το παιχνίδι.

{youtube}4PqR5OBb1Ys{/youtube}

Βασικότερος λόγος αυτής της αλλαγής είναι φυσικά η επίθεση που δέχθηκε η Ουκρανία από τους Ρώσους, γεγονός που δυσκόλεψε τρομερά τους Ουκρανούς developers να προχωρήσουν με την ολοκλήρωση του παιχνιδιού έγκαιρα. Μάλιστα, δημοσίευσαν έχει πολύ στενάχωρο developer diary που μας παρουσιάζει τις συνθήκες ζωής και εργασίας τους αυτή τη δύσκολη περίοδο. Τα λόγια είναι περιττά, ιδίως μπροστά στον φόβο που δείχνουν να βιώνουν τα άτομα της GSC Game World.

{youtube}RxcfxdG22pg{/youtube}

Φυσικά, κανείς δεν μπορεί να τους αδικήσει που θα πάρουν τον χρόνο τους με το παιχνίδι και το μόνο που μπορούμε να ελπίζουμε είναι να βγουν όλοι ακέραιοι από την όλη κατάσταση. Οι fans του STALKER 2 λοιπόν δείξτε υπομονή και κατανόηση μέχρι το λανσάρισμα του παιχνιδιού το 2023.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88