ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοίνωση-ξέσπασμα από τους δημιουργούς του STALKER 2 για τους hackers

Προσπαθούν να προστατέψουν το κοινό.

Συνεχίζονται οι κακουχίες όσον αφορά στα γεγονότα που περιβάλλουν την ανάπτυξη του STALKER 2: Heart of Chornobyl και της ομάδας δημιουργίας του, GSC Game World. Λες και δεν τους έφτανε ο πόλεμος στη βάση τους, την Ουκρανία, πλέον έχουν να αντιμετωπίσουν και hackers που απέκτησαν πρόσβαση σε αρχεία του παιχνιδιού και που του απειλούν πως θα τα διαρρεύσουν αν δεν δεχτούν τα λύτρα. Αφότου ευχηθούμε να... στραβοκαταπιούν όλοι αυτοί που ταλαιπωρούν μία ήδη υπερ-ταλαιπωρημένη ομάδα, θα προχωρήσουμε με την ανακοίνωση που εξέδωσε το στούντιο πίσω από το παιχνίδι, η οποία περιλαμβάνει ξεσπάσματα, προειδοποιήσεις και καθησυχάσεις, απέναντι σε όσους έχουν βαλθεί να τους κάνουν τη ζωή δύσκολη και στους fans αντίστοιχα.

Το αρχικό κομμάτι της ανακοίνωσης αναφέρει: 

"Πρόσφατα, ο λογαριασμός ενός υπαλλήλου μας για συλλογική work-with-images εφαρμογή δέχθηκε χακάρισμα. Η ευθύνη για αυτό ανήκει σε μία κοινότητα από ένα ρωσικό κοινωνικό δίκτυο. Απειλούν να χρησιμοποιήσουν τα αποκτημένα δεδομένα για εκβιασμό και εκφοβισμό. Δεν είναι η πρώτη απόπειρα χακαρίσματος ή διαρροής των δεδομένων μας, συμπεριλαμβανομένων προσωπικών πληροφοριών. Έχουμε αντέξει συνεχείς κυβερνο-επιθέσεις για πάνω από έναν χρόνο τώρα. Αντιμετωπίσαμε εκβιασμό, επιθετικές δράσεις, χακαρίσματα, προσπάθειες να βλάψουν τους παίκτες και τους fans, όπως και προσπάθειες να ζημιωθεί η διαδικασία ανάπτυξης ή και η φήμη της εταιρείας μας.

Είμαστε μία ουκρανική εταιρεία και, όπως οι περισσότεροι Ουκρανοί, έχουμε αντιμετωπίσει πολλά πράγματα που είναι πολύ πιο τρομακτικά: κατεστραμμένα σπίτια, γκρεμισμένες ζωές και θανάτους αγαπημένων μας. Προσπάθειες για εκβιασμό ή εκφοβισμό προς εμάς είναι εντελώς μάταιες.

[...] Στην περίπτωση κάποιων διαρροών σας ζητάμε να απέχετε από την παρακολούθησή τους ή τη διανομή πληροφοριών για το STALKER 2: Heart of Chornobyl. Απαρχαιωμένα και υπό-επεξεργασία υλικά ίσως διαλύσουν την εντύπωση της τελευταίας ιδέας που έχουμε βάλει στο παιχνίδι. Σας ενθαρρύνουμε να παραμείνετε υπομονετικοί και να περιμένετε για την επίσημη κυκλοφορία, για την καλύτερη δυνατή εμπειρία. Πιστεύουμε πως θα το αγαπήσετε.

[...] Αποστολή μας είναι να παραδώσουμε όλη μας τη δύναμη και το πάθος μας προς την ολοκλήρωση του project για εσάς, παρά όλα τα εμπόδια στη διαδρομή. Η υποστήριξή σας είναι η έμπνευσή μας."

Φαίνεται από τα λόγια τους πως - με το δίκιο τους - έχουν απαυδήσει με όλη τη γκαντεμιά που τους κυνηγά και πραγματικά είναι θαύμα το πώς συνεχίζουν και βάζουν όλο τους το είναι για να τελειώσουν το παιχνίδι. Ας ελπίσουμε ο κόπος τους να μην πάει χαμένος.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88