ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Σταματάει σύντομα η υποστήριξη του X στο PlayStation

Σχολίασε το γεγονός ο Elon Musk.

Η Sony ανακοίνωσε πως αναμένεται να απενεργοποιηθεί η ενσωμάτωση του X (πρώην Twitter) στις κονσόλες PlayStation, μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Αυτό θα έχει ως αντίκτυπο την κατάργηση δυνατότητας προβολής ή δημοσίευσης περιεχομένου από PS4/PS5 στο X, ενώ οποιαδήποτε άλλη λειτουργία σχετίζονταν απευθείας από την κονσόλα στο X ή το αντίθετο απενεργοποιείται.

Η Sony στην ανακοίνωση της πάντως προτείνει εναλλακτικούς τρόπους, ώστε να μπορούν οι παίκτες να δημοσιεύουν σχετικά με παρόμοια ευκολία το περιεχόμενο τους στο X. Ένας από αυτούς τους τρόπου είναι η χρήση του PlayStation App που υπάρχει στα κινητά.

Η ιαπωνική εταιρεία δεν εξήγησε τους λόγους για τους οποίους πάρθηκε η απόφαση να σταματήσει την υποστήριξη του X. Παρ’ όλα αυτά γνωρίζουμε πως η Microsoft εγκατέλειψε και αυτή κάθε άμεση λειτουργία με το X στις κονσόλες της εξαιτίας των πλέον υπερβολικών χρεώσεων, οπότε υποθέτουμε πως και η Sony κινήθηκε στην ίδια κατεύθυνση για τον ίδιο λόγο.

Ο Elon Musk πάντως δεν άφησε ασχολίαστο το γεγονός πως δύο κολοσσοί της gaming βιομηχανίας αποφάσισαν να πραγματοποιήσουν άρση συνεργασίας με το X, με τον ίδιο να αναφέρει πως θα εξετάσει την κατάσταση.

Πηγή: PlayStation

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.