ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ανακοινώθηκε επίσημα το Star Wars Jedi: Survivor

Έρχεται το 2023.

Σε μία πολύ περίεργη για την Ευρώπη ώρα, η Respawn Entertainment αποφάσισε να αποκαλύψει το παιχνίδι που είχε διαρρεύσει εδώ και εβδομάδες. Ταιριάζοντάς το με το επιτυχημένο ξεκίνημα της σειράς Obi-Wan Kenobi, αποκαλύφθηκε το Star Wars Jedi: Survivor, η πολυαναμενόμενη συνέχεια του Jedi: Fallen Order, του μακράν ποιοτικότερου Star Wars game που έχουμε δει τα τελευταία χρόνια. Μέσα από το παρακάτω CGI trailer (δεν είναι γραφικά παιχνιδιού αυτά) βλέπουμε ξανά τον πρωταγωνιστή Cal Kestis, να υπερασπίζεται την ύπαρξή του ως ένας από τους τελευταίους Jedi του γαλαξία. Τα cameos των BD-1 και κάποιου Pau`an (?) δίνουν άλλον αέρα στο επικό αυτό trailer, που μας προετοιμάζει για την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέσα στο 2023.

{youtube}4HLDaBGdnLc{/youtube}

Πληροφορίες δεν έχουμε πολλές, πέραν από μικρά bullet points που πρόσφερε η Respawn Entertainment στο Businesswire. Γνωρίζουμε πως το παιχνίδι λαμβάνει χώρα 5 χρόνια μετά από αυτά του Jedi: Fallen Order και κατά τα άλλα λάβαμε ένα σωρό υποσχέσεις για μέγιστη αξιοποίηση των next-gen features, επέκταση του βάθους του combat και έμφαση στην απειλή του Empire. Εξού και η κατάληξη του άρθρου πως το παιχνίδι θα γίνει διαθέσιμο μόνο σε PC, PS5 και Xbox Series X|S, όπως και το ότι θα μάθουμε περισσότερα για αυτό μέσα στη χρονιά.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88