ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Star Wars Jedi Survivor: Σταθερά στα 60FPS με το νέο update στις κονσόλες

Έρχεται και υποστήριξη DLSS για τα PC.

Τέσσερις μήνες μετά το λανσάρισμα του Star Wars Jedi: Survivor, η Respawn μέσω ενός update έρχεται να λύσει το πρόβλημα της αστάθειας που είχαν τα FPS. Πλέον, στις κονσόλες τα καρέ ανά δευτερόλεπτο θα είναι σταθερά στα 60, στο performance mode, ενώ στην έκδοση του υπολογιστή θα προστεθεί η λειτουργία DLSS.

Η Respawn μάλιστα ισχυρίζεται πως έχει επανασχεδιάσει πλήρως το performance mode των κονσολών, προσφέροντας αρκετές οπτικές βελτιώσεις εκτός των ακατέβατων 60FPS. Όσο αφορά τα PC, πλέον υποστηρίζεται η λειτουργία DLSS της Nvidia, η οποία χρησιμοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να αυξήσει τόσο την ανάλυση του παιχνιδιού όσο και τα FPS.

Το Star Wars Jedi: Survivor ανήκει στην κατηγορία παιχνιδιών που κυκλοφόρησαν με αρκετά τεχνικά προβλήματα, ταλανίζοντας αρκετούς από τους παίκτες που επέλεξαν να βυθιστούν στον μακρινό αυτό γαλαξία.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε πως το πρόσφατο πόνημα της Respawn Entertainment αναμένεται να κυκλοφορήσει και σε κονσόλες προηγούμενης γενιάς, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουμε την ακριβή ημερομηνία.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.