ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Star Wars Outlaws: Deep-dive στο space combat gameplay και στο cover shooting

Είχε ψωμάκι στο Ubisoft Forward! 

Λίγοι μήνες απέμειναν για την κυκλοφορία του Star Wars Outlaws, με το Ubisoft Forward να είναι το κατάλληλο show για να μας δείξει περισσότερα πράγματα για το νέο μεγάλο εγχείρημα της Ubisoft. Πριν από λίγο παρακολουθήσαμε δύο ολοκαίνουρια βίντεο, με το πρώτο να είναι ένα σχεδόν αδιάκοπο gameplay trailer, το οποίο μας έδειξε τις διαφορετικές πτυχές στις οποίες χωρίζεται το game, με τον game director, Mathias Karlson σε ρόλο αφηγητή.

Αρχικά, είδαμε την πρωταγωνίστρια, Kay Vess, να εμπλέκεται σε space battles περιπέτειες και να περιηγείται στο διάστημα. Στη συνέχεια προσεδαφίστηκε στον Tatooine, ενώ μετά η ίδια εισέβαλε κρυφά σε ένα οικισμό και με τη βοήθεια τόσο των διάφορων εργαλείων που είχε στη διάθεση της, όσο και του companion της που ονομάζεται Nix, κατάφερε να πετύχει τον στόχο της. Τέλος, όταν έγινε αντιληπτή είδαμε το gameplay να γυρνάει σε cover based shooter, με την ίδια να εκμεταλλεύεται το τριγύρω περιβάλλον και να αποχωρεί με στιλ.

Το δεύτερο trailer ήταν εμφανώς μικρότερο σε διάρκεια, εστιάζοντας στους shooting μηχανισμούς, σε διάφορες επιλογές που θα έχουμε, αλλά και στους υπόλοιπους χαρακτήρες του παιχνιδιού που θα συναντήσουμε. Και τα δύο αυτά trailers πάντως μας υπενθύμισαν τα πανέμορφα περιβάλλοντα του Star Wars Outlaws, με τις τοποθεσίες που είδαμε σήμερα να βγάζουν ένα vibe από τη σειρά Mandalorian.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Massive Entertainment, ενώ διαδραματίζεται μεταξύ των γεγονότων του The Empire Strikes Back και του Return of the Jedi. Το Star Wars Outlaws θα κυκλοφορήσει στις 30 Αυγούστου για PS5, Xbox Series X|S και PC.

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.