ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Starfield: Θρίαμβος με 10 εκατομμύρια παίκτες σε τρεις εβδομάδες

Το Game Pass μας μοίρασε σε όλο τον γαλαξία!

Γνωρίζαμε ήδη από τις ημέρες του early access πως το Starfield θα πραγματοποιήσει διαστημική προσγείωση στην αγορά, τα πράγματα όμως αποδεικνύονται ακόμα καλύτερα για το δημοφιλέστατο sci-fi RPG της Bethesda. Από την 1η Σεπτεμβρίου, όταν άνοιξε η πρώιμη πρόσβαση, μέχρι σήμερα το Starfield έχει καταγράψει περισσότερους από 10 εκατομμύρια παίκτες, γεγονός που εορτάζεται και μνημονεύεται ως το κορυφαίο λανσάρισμα στην ιστορία των δημιουργών του, με τον ανταγωνισμό να θεωρούνται τίτλοι-σταθμοί για το gaming, όπως τα Skyrim και Fallout.

Αυτό δεν ήταν launch αλλά… rocket launch – sorry – και δεν μπορεί παρά να αφήνει ικανοποιημένη τη μεριά του Xbox, που επένδυσε τόσα χρήματα και προσπάθεια σε αυτό το project για να αντιμετωπιστεί με τον τρόπο που του αξίζει. Το παιχνίδι τώρα θα κλείσει τις 3 εβδομάδες στο εμπόριο και αποτελεί ένα ισχυρό δείγμα του Game Pass μοντέλου, εφόσον η πλειονότητα των παικτών που συνείσφεραν σε αυτό το νούμερο ήταν φυσικά εγγεγραμμένοι στη συνδρομητική υπηρεσία της Microsoft.

Η Bethesda προέβη και στις απαραίτητες δημόσιες ευχαριστίες προς το κοινό που στήριξε αυτή της την κυκλοφορία, χαρακτηρίζοντας έξυπνα αυτή τη συγκομιδή παικτών ως «αστρονομική».

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.