ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Starfield: Το μεγαλύτερο ντεμπούτο των Xbox Game Studios

6 εκατομμύρια παίκτες από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του!

Ρεκόρ στο ρεκόρ φαίνεται πως έσπασε το Starfield, καθώς ο πρόσφατος τίτλος της Bethesda κατάφερε μέσα σε λίγο χρονικό διάστημα να γεμίσει ζωή στους πλανήτες του, με αρκετά εκατομμύρια παίκτες να ταξιδεύουν σε αυτούς.

Πιο συγκεκριμένα, την ημέρα της επίσημης κυκλοφορίας του, το Starfield κατάφερε να ξεπεράσει το ένα εκατομμύριο ταυτόχρονους παίκτες, συγκεντρώνοντας μάλιστα την ίδια μέρα 6 εκατομμύρια μοναδικούς παίκτες. Όπως αποκάλυψε η ίδια η Bethesda, το Starfield κατάφερε να συγκεντρώσει τους περισσότερους παίκτες την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, από οποιοδήποτε άλλο παιχνίδι έχει κυκλοφορήσει η ίδια στο παρελθόν.

Χωρίς ακόμα να έχει γίνει επίσημη παραδοχή, φαίνεται πως το πρόσφατο RPG έσπασε ακριβώς το ίδιο ρεκόρ ως παιχνίδι των Xbox Game Studios. Το Νοέμβριο του 2021, το Forza Horizon 5 κατάφερε να συγκεντρώσει περισσότερους από 4,5 εκατομμύρια παίκτες την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του, με τον Phil Spencer να αποκαλύπτει πως ήταν ο μεγαλύτερος αριθμός παικτών που κατάφερε να συγκεντρώσει παιχνίδι των Xbox Game Studios. Αν λοιπόν θεωρήσουμε πως δεν μεσολάβησε κάποιο άλλο παιχνίδι που συγκέντρωσε μεγαλύτερο αριθμό παικτών από τότε, αυτό σημαίνει πως το Starfield κατέχει και το ρεκόρ των περισσότερων παικτών την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του και ως παιχνίδι των Xbox Studios.

Το Starfield κυκλοφόρησε στις 6 Σεπτεμβρίου για Xbox Series X|S και PC, ενώ βρίσκεται στην υπηρεσία Xbox Game Pass.

Πηγή: Bethesda

Δημήτρης Μίχος's Avatar

Δημήτρης Μίχος

Μια διπολική gaming προσωπικότητα που ακροβατεί μεταξύ των multiplayer και single-player games.