ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Starfield μάλλον θα είναι Xbox exclusive

Σύμφωνα με τα λόγια του Jeff Grubb.

Ο γνωστός δημοσιογράφος του Venturebeat έβαλε ξανά "φωτιά" στο Twitter, αναφέροντας πως το Starfield, ο τεράστιος τίτλος που έρχεται από την Bethesda, θα είναι αποκλειστικός στις πλατφόρμες του Xbox και τα PC. Στο tweet που μπορείτε να δείτε εδώ ήταν πολύ ξεκάθαρος, παίζοντας ξανά τον ρόλο του insider.

Συγκεκριμένα λέει: "Το Starfield είναι αποκλειστικότητα των Xbox και PC. Τελεία. Το επιβεβαιώνω εγώ". Κοινώς, δεν αφήνει περιθώρια αμφισβήτησης και αν κρίνουμε τις πόσες φορές έχει πέσει μέσα σε προβλέψεις πολύ πιθανό να έχει ακούσει κάτι. Θυμίζουμε πως ο ίδιος άνθρωπος πρόσφατα ανέφερε πως η Microsoft προσεγγίζει τον Hideo Kojima για να εκδώσει το επόμενό του project. 

Αν όλα αυτά επιβεβαιωθούν, θα έχουμε μία πρώτη εικόνα για το πως θα διαχειριστεί η Microsoft τους τίτλους της Bethesda, ύστερα από την εξαγορά της πέρυσι. 

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88