ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

ΦΗΜΗ: Νέο State of Play και PlayStation Showcase ετοιμάζει η Sony

Μάρτιο και Ιούνιο οι πιθανές ημερομηνίες.

Έχοντας φτάσει για τα καλά στα μέσα Φεβρουαρίου και έχοντας ήδη δει τις πρώτες ανακοινώσεις από πλευράς Microsoft και Nintendo, είναι λογικό και επόμενο οι φήμες για ένα επερχόμενο State of Play από πλευράς Sony να φουντώνουν. Αυτή τη φορά, λάδι στη φωτιά έρχεται να ρίξει ο -συνήθης ύποπτος- Jeff Grubb, ο οποίος μέσα από την εκπομπή του Game Mess Mornings, ανέφερε πως η ιαπωνική εταιρεία έχει στα σκαριά ένα νέο State of Play για το μήνα Μάρτιο, ενώ ετοιμάζει κι ένα μεγαλύτερης διάρκειας showcase για τον Ιούνιο πριν την E3 προκειμένου να «καλύψει το release calendar της χρονιάς».

Ειδικότερα, δήλωσε πως «ένα νέο State of Play θα έρθει μέσα στις επόμενες εβδομάδες με μήνα. Αυτό είναι το παρόν πλάνο αν και αυτά τα πράγματα αλλάζουν διαρκώς». Όσον αφορά το PlayStation Showcase, το οποίο έχει αντικαταστήσει εν πολλοίς την παρουσία της Sony στην E3, ανέφερε πως η εταιρεία σχεδίαζε ένα για το προηγούμενο έτος όμως «οι developers δεν είχαν κάποιο παιχνίδι έτοιμο σε τέτοιο βαθμό που να δικαιολογεί την ύπαρξη ενός τέτοιου show και γι’ αυτό κατέληξαν σε ένα State of Play».

Το ότι θα δούμε κάτι το προσεχές διάστημα από πλευράς PlayStation είναι δεδομένο μιας και το τελευταίο State of Play ήταν το Νοέμβριο. Όμως το πότε και το τι θα περιέχει μένει ακόμα να φανεί. Μία προσωπική πρόβλεψη θα ήταν κάποιο release date για το sequel του Spider-Man και ίσως κάποια πλάνα για το Marvel’s Wolverine που επίσης ετοιμάζει η Insomniac και που φημολογείται ότι θα κυκλοφορήσει το φθινόπωρο του 2024. But only time will tell, οπότε μείνετε συντονισμένοι.

Πηγή: GameSpot

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88