ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Αφαιρείται από το Steam το Assassin`s Creed Liberation

Κίνηση με ερωτηματικά.

Σε μία αλλόκοτη και συνάμα ανεξήγητη κίνηση προχωρά η Ubisoft αναφορικά με το spinoff παιχνίδι της. Το Assassin`s Creed Liberation, ένα game άρρητα συνδεδεμένο με τις portable συσκευές και το AC III, δεν είναι πια διαθέσιμο για αγορά στην πλατφόρμα του Steam, ενώ μία ειδοποίηση στο listing του αναφέρει πως θα αφαιρεθεί εντελώς από το κατάστημα της Valve από την 1η Σεπτεμβρίου.

Την προηγούμενη εβδομάδα η Ubisoft ανακοίνωσε των κλείσιμο αρκετών online servers για τα games της, συμπεριλαμβανομένου αυτού, στη συγκεκριμένη περίπτωση όμως έχουμε το μπλοκάρισμα του τίτλου αυτού καθαυτού, ακόμα κι αν έχετε αγοράσει το παιχνίδι ξεχωριστά. Διαφορετική φαίνεται να είναι η περίπτωση του κωδικού που περιλαμβάνεται στο Assassin`s Creed III Remastered, αφού στην καταχώρηση του δεν αναφέρεται κάτι για αφαίρεση του Liberation HD pack.

Περιμένουμε κάποια εξήγηση από μεριάς Ubisoft, εφόσον δεν γνωρίζουμε πως θα αποζημιωθούν όσοι έχουν αγοράσει ξεχωριστά το παιχνίδι στο Steam.

Μπορεί να μην αναφερθήκαμε σε spinoffs, αξίζει όμως να ρίξετε μία ματιά στο αναλυτικό μας άρθρο για τα καλύτερα games της σειράς Assassin`s Creed.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88