ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Ελέγξτε ποια παιχνίδια είναι συμβατά με το Steam Deck

Συγκεντρωμένα στην ιστοσελίδα της Valve.

Με μόλις μία ημέρα να απομένει για τη κυκλοφορία της κονσόλας της, για την οποία μπορείτε να διαβάσετε στο άρθρο μας, η Valve έδωσε στη δημοσιότητα την ιστοσελίδα στην οποία φαίνεται η συμβατότητα των παιχνιδιών με το νέο της εγχείρημα.

Στην ιστοσελίδα που μπορείτε να βρείτε εδώ, ο χρήστης κάνει log-in στο Steam account του και στη συνέχεια εμφανίζεται μία σειρά κατηγοριών για τα παιχνίδια που περιλαμβάνονται στη βιβλιοθήκη του. "Verified" χαρακτηρίζονται τα παιχνίδια τα οποία έχουν ελεγχθεί και κατέχουν πλήρη συμβατότητα και συμπεριφορά, ενώ "Playable" χαρακτηρίζονται αυτά τα οποία είναι συμβατά αλλά όχι στο απόλυτο, οπότε μπορεί να υπάρχουν frame-drops, bugs κλπ. Από την άλλη, "Unsupported" είναι όσα παιχνίδια είναι αδύνατο να τρέξουν στο Steam Deck.

Το τελευταίο διάστημα οι έλεγχοι συμβατότητας αυξήθηκαν με πάνω από 408 επιβεβαιωμένους τίτλους συγκριτικά με τους 294 που ήταν πριν δύο εβδομάδες. Είναι φυσιολογικό πως η γκάμα των 60.000+ παιχνιδιών που υπάρχουν στον κατάλογο του Steam δεν μπορεί να ενσωματωθεί εξ΄ ολοκλήρου, τουλάχιστον όχι ακόμα.

Παρ΄ όλα αυτά, με τίτλους όπως το  God of War, το Vampire Survivors, το Psychonauts 2, το Sekiro και το Horizon Zero Dawn να βρίσκονται στη πρώτη κατηγορία ‘Verified’ και πάνω από 358 τίτλους στην ‘Playable’ κατηγορία, η Valve έχει ξεκινήσει δυναμικά την είσοδο της στον handheld κόσμο.

Πηγή: Polygon

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88