ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Steam Replay 2022: Δείτε ποια games παίξατε περισσότερο φέτος

Όλα τα στατιστικά και τα achievements σας για τη χρονιά που φεύγει.

Μετά το PlayStation 2022 Wrap-Up, σειρά πήρε και η Valve η οποία με το Steam Replay 2022, το οποίο όπως ίσως ήδη περιμένετε, περιγράφει λεπτομερώς τις προσωπικές σας εμπειρίες φέτος στο Steam. Μπορείτε να δείτε με ποια παιχνίδια περάσατε τον περισσότερο χρόνο, πόσα επιτεύγματα καταφέρατε να ξεκλειδώσετε, και ακόμη και ποια genre προτιμήσατε παραπάνω.

Όσον αφορά τις Wrapped περιλήψεις κάθε χρονιάς στο gaming, το Steam Replay είναι μακράν το πιο λεπτομερές. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει υπέρ σας, σε περίπτωση που θέλετε να επιδείξετε τα φετινά achievements σας, εκτός αν ξοδεύετε το μεγαλύτερο μέρος του χρόνου σας παίζοντας παιχνίδια που θα προτιμούσατε να μην μοιραστείτε...

Για να αποκτήσετε πρόσβαση στο Steam Replay σας, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να ανοίξετε το Steam και τα εξατομικευμένα στατιστικά σας για το 2022 θα εμφανιστούν σε ένα μικρό αναδυόμενο παράθυρο. Εναλλακτικά, μεταβείτε στη σελίδα Replay και κάντε sign in.                       

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας's Avatar

Κωνσταντίνος Μπούρπουλας

Σε ένα πρώιμο στάδιο της ζωής μου ανακάλυψα πως μέσω του gaming μπορείς να είσαι και να κάνεις ό,τι θες με το πάτημα μερικών κουμπιών. Το τηλεκοντρόλ φαινόταν πια ντεμοντέ.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88