ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Μάλλον επιστρέφει στο Steam η Ubisoft

Με το AC: Valhalla να είναι ο πρώτος τίτλος που θα ενσωματωθεί.

Η τελευταία φορά που ένα παιχνίδι της Ubisoft κυκλοφόρησε στο Steam δεν ασχολούμασταν με μάσκες και κορονοϊούς και ούτε μας πέρναγε η έννοια καραντίνα από το μυαλό παρά μόνο αν μιλούσαμε για ζομποπαίχνιδα. Το όχι και τόσο μακρινό 2019 λοιπόν το Trials Rising κυκλοφόρησε και στο Steam και μέχρι σήμερα όλα τα νέα παιχνίδια της γαλλικής εταιρείας κυκλοφορούν αποκλειστικά στη πλατφόρμα Ubisoft Connect και το Epic Games Store. Από ότι φαίνεται όμως η ρότα ίσως αλλάξει λίαν συντόμως.

Πιο συγκεκριμένα, η YoobieRE κοινότητα του Github κατάφερε να αποκομίσει στοιχεία από τους servers του Ubisoft Connect στα οποία φαίνεται να ετοιμάζεται η κυκλοφορία του Assassin’s Creed: Valhalla στη πλατφόρμα του Steam. Ωστόσο, όταν και άμα επιβεβαιωθούν οι παραπάνω πληροφορίες θα έχουμε να κάνουμε μάλλον με μια παρόμοια μορφή λειτουργίας των συγκεκριμένων παιχνιδιών όπως στο Epic Games Store, δηλαδή να απαιτείται και το Ubisoft Connect για να μπορέσει κάποιος να παίξει το παιχνίδι. Παρόμοια τακτική που ακολουθεί χρόνια η EA, ανοίγοντας πρώτα τα EA app και μετά «τρέχει» το παιχνίδι.

Φυσικά μέχρι να έχουμε επίσημα σχόλια δεν μπορούμε να ξέρουμε με βεβαιότητα αν ισχύουν οι παραπάνω πληροφορίες αν και σπάνια τέτοια leaks πέφτουν έξω. Η διεύρυνση του κοινού από μεριάς Ubisoft μόνο καλό θα είναι για τις πωλήσεις της αφού είναι πολλά τα εκατομμύρια των παικτών στη πλατφόρμα του Steam όπως και τα λεφτά τους.

Πηγή: PCGamer

 

Χριστόφορος Πόλυγγερ's Avatar

Χριστόφορος Πόλυγγερ

Δεν έχω μάθει να παίζω παιχνίδια casually. Είτε θα πάμε με δεκάωρο session και πλατίνα ή καθόλου.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88