ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Το Steam λήγει την υποστήριξη των Windows 7/8

Εφαρμόζεται με το νέο έτος.

"Καιρός να αναβαθμίσετε" λέει έμμεσα η Valve σε μερικούς χρήστες της, εφόσον ενημέρωσε την καρτέλα υποστήριξης του Steam Support με την προειδοποίηση πως θα πάψει να καλύπτει τις ανάγκες όσων παίζουν σε Windows 7/8/8.1 στο προσεχές μέλλον. Συγκεκριμένα, από την ερχόμενη πρωτοχρονιά κιόλας, ο client του Steam θα πάψει να είναι συμβατός με αυτές τις εκδόσεις των Windows, μπλοκάροντας αυτομάτως όσους θέλουν να παίξουν PC games σε εκείνες τις εκδόσεις. 

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:

"Από την 1η Ιανουαρίου του 2024 το Steam θα σταματήσει επίσημα την υποστήριξη των λειτουργικών συστημάτων Windows 7, Windows 8 και Windows 8.1. Μετά από εκείνη την ημερομηνία ο Steam Client δεν θα μπορεί να τρέξει σε αυτές τις εκδόσεις των Windows. Για να συνεχίσετε να τρέχετε το Steam και οποιοδήποτε game ή άλλα προϊόντα αγοράσατε μέσω Steam, οι χρήστες θα χρειαστεί να ενημερώσουν σε πιο πρόσφατη έκδοση των Windows. Τα νεότερα χαρακτηριστικά του Steam βασίζονται σε μία ενσωματωμένη έκδοση του Google Chrome, το οποίο δεν λειτουργεί πια στις παλαιότερες εκδόσεις των Windows. Επιπλέον, οι μελλοντικές εκδόσεις του Steam θα απαιτούν ενημερώσεις των χαρακτηριστικών και της ασφάλειας των Windows,  τα οποία είναι μόνο παρόντα στα Windows 10 και πάνω."

Επομένως, αν ο υπολογιστής, το λάπτοπ ή οποιοδήποτε σύστημα χρησιμοποιείτε για το PC gaming σας έχει παλιώσει από άποψη OS, καλό είναι να κάνετε τα κουμάντα σας εν όψει του νέου έτους και της διακοπής της υποστήριξής τους.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.


Deprecated: trim(): Passing null to parameter #1 ($string) of type string is deprecated in /usr/www/users/savetj/modules/mod_related_items/src/Helper/RelatedItemsHelper.php on line 88