ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Stellar Blade: Crossover με το NieR και photo mode φέρνει το νέο DLC

Too good 2B true!

Δεν ξέρουμε για ποιο πράγματα να συγχαρούμε περισσότερο τη SHIFT UP. Για το ότι έδωσε τα χέρια με τον Yoko Taro και την Platinum Games για ένα φοβερό collab ή επειδή έχει το σθένος να δώσει τον απόλυτο έλεγχο της κάμερας του Stellar Blade στο ευρύ κοινό; Μικρή σημασία έχει η προτίμησή μας, γιατί το επερχόμενο roadmap του Stellar Blade θα πραγματοποιήσει και τα δύο!

Οι Κορεάτες devs αποφάσισαν να ξεκλειδώσουν το photo mode για τους fans του Stellar Blade, κάτι που ευχόμαστε να "μετανιώσουν" με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Εννοείται πως το virtual photography είναι κουλτούρα, και θα βοηθήσει πολύ στην εκ νέου διαφήμιση του παιχνιδιού, αλλά μεταξύ μας, είναι δεδομένο ότι τις πρώτες μέρες τα social θα γεμίσουν με τις καμπύλες της Eve, σε απόσταση αναπνοής από τον φακό. Όπως και να 'χει, ευχάριστο που όλοι θα μπορούν να απαθανατίσουν τις αγαπημένες τους στιγμές από το πολύ ποιοτικό Stellar Blade που - πέραν από μία φίνα πρωταγωνίστρια - έχει τρομερά set pieces και σκηνικά να χαρίσει, άξια λήψης και αποθήκευσης.

Θέλετε κι άλλο; Ε πάρτε το! Η παρουσία του Stellar Blade στο State of Play αποτέλεσε αφορμή και για την ανακοίνωση της συνεργασίας της SHIFT UP με τις Platinum Games/Square Enix, για NieR: Automata-inspired περιεχόμενο. Δεν γνωρίζουμε τι ακριβώς θα συμβεί σε αυτό, είδαμε όμως την Eve να φορά τα ρούχα της 2B, πραγματοποιώντας μία μεγάλη επιθυμία του Yoko Taro, που είχε μιλήσει με τα καλύτερα λόγια για το Stellar Blade.

Αυτά τα καλά, όπως και η διάθεση του soundtrack του παιχνιδιού στις κατάλληλες πλατφόρμες, θα συμβούν "σύντομα", εντός της χρονιάς, όπως επιβεβαιώνει η SHIFT UP!

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.