ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Stellar Blade: Πήραμε δράση και ημερομηνία κυκλοφορίας στο νέο τρέιλερ

Γεμίζει το PlayStation πρόγραμμα.

Με την όμορφη παρουσία της Eve και του Stellar Blade άνηξε η αυλαία του State of Play, με τη SHIFT UP να απαντά επιτέλους στην ερώτηση γύρω από την ημερομηνία κυκλοφορίας του παιχνιδιού που όλο και μεταφερόταν. Μαρκάρετε τα ημερολόγιά σας για τις 26 Απριλίου, αφού τότε είναι που θα δείτε αυτό το μείγμα Bayonetta-DMC-NieR-FF να λανσάρεται αποκλειστικά στο PS5 και να προσφέρει μεγάλες ποσότητες δράσης.

Στα λεπτά που τους δόθηκαν οι devs του μας έδειξαν πλάνα από τον ημι-ανοικτό κόσμο του Stellar Blade, αλληλεπιδρώντας με αρκετά άτομα και συλλέγοντας αντικείμενα που θα φανούν χρήσιμα στη role-playing διαχείριση της Eve. Εντός του combat είναι που ξεκινά να μοιάζει με όλα τα hack-and-slash δημιουργήματα που προαναφέραμε, εφόσον η πρωταγωνίστρια συνδυάζει διάφορα όπλα, μανούβρες και στιλ για να εξοντώσει κάθε λογής εχθρό που της στέκεται εμπόδιο.

Η μουσική και η διεξαγωγή των διαλόγων είναι που το φέρνουν πιο κοντά στα Final Fantasy κατατόπια, ωστόσο φαίνεται πως οι Κορεάτες δημιουργοί έχουν αναζητήσει τρόπους να κάνουν το ταξίδι της Eve αρκετά ιδιαίτερο και προσωπικό. 

Το ακούσατε λοιπόν. Stellar Blade. 26 Απριλίου. PS5.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.