ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 11 Φεβρουαρίου του 2025 προγραμματίστηκε το launch του Kingdom Come: Deliverance II

Έχει δρόμο ακόμα το ρεαλιστικά μεσαιωνικό open world RPG!

Η Warhorse Studios από την Τσεχία έβγαλε μπροστά τον PR της, Tobias Stolz-Zwilling, για να μας εξηγήσει εν συντομία τα σχέδιά της για την κυκλοφορία του Kingdom Come: Deliverance II και όλες τις εμφανίσεις του παιχνιδιού μέχρι τότε.

Αρχικά θέλησε βγάλει από τη μέση το θέμα της ημερομηνίας κυκλοφορίας του, ανακοινώνοντας πως το Kingdom Come: Deliverance II θα κυκλοφορήσει του χρόνου στις 11 Φεβρουαρίου, κάτι που έρχεται κόντρα στην αρχική υπόσχεση του στούντιο ότι θα προλάβει να λανσαριστεί μέσα στο 2024. "Στοχεύαμε στο τέλος του 2024 και σχεδόν τα καταφέραμε, αλλά το 'σχεδόν' δεν είναι αρκετό", δήλωσε χαρακτηριστικά ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ομάδας.

Για να χρυσώσει το χάπι σε όσους θα περιμένουν υπομονετικά μέχρι τότε, η Warhorse Studios υπόσχεται να έχει ισχυρή παρουσία στη φετινή Gamescom, με νέο gameplay trailer στο εναρκτήριο show της έκθεσης, περισσότερα από 20 λεπτά raw gameplay το επόμενο 24ωρο, δημοσίευση εντυπώσεων από media και content creators και ένα playable demo τις επόμενες ημέρες.

Ο Tobias Stolz-Zwilling έδωσε ξανά έμφαση στο ότι το Kingdom Come: Deliverance II θα είναι και αυτό ένα community-driven παιχνίδι, για αυτό και θα βρίσκεται μαζί με το team του σε συνεχή επικοινωνία με τους fans μέχρι την κυκλοφορία του Φεβρουαρίου.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.