ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 12 Νοεμβρίου θα κυκλοφορήσει το Tetris Forever σε κονσόλες και PC

Η επιστροφή ενός θρύλου!

Τα 40 του χρόνια έκλεισε φέτος το ιστορικό franchise του Tetris και τι καλύτερο να τα γιορτάσουμε παίζοντας όχι ένα, ούτε δύο, αλλά τουλάχιστον 15 παιχνίδια από την ιστορική σειρά. Διά χειρός Digital Eclipse, η συλλογή Tetris Forever καταφθάνει στις 12 Νοεμβρίου σε κονσόλες και PC και φέρνει μεταξύ άλλων μία “ακριβή αναδημιουργία” του original παιχνιδιού, την Famicom εκδοχή του 1988, το Tetris 2 + Bombliss, το Hatris, καθώς και αρκετά ακόμα παιχνίδια τα οποία θα κυκλοφορήσουν για πρώτη φορά εκτός Ιαπωνίας.

Παράλληλα, η Digital Eclipse έχει ετοιμάσει και το νέο installment στη σειρά ονόματι Tetris Time Wrap, στο οποίο οι παίκτες εκτός του ότι θα μπουν ξανά στο μαγευτικό κόσμο του Tetris θα μπορούν να εναλλάσσονται μεταξύ των διαφόρων game styles που έχει γνωρίσει η σειρά ανά τα χρόνια.

Επίσης, για τους λάτρεις της ιστορίας, η συλλογή θα περιλαμβάνει και μία σειρά από μικρά ντοκιμαντέρ στα οποία το κοινό θα μπορέσει “να εξερευνήσει την διαχρονική φιλία και δημιουργική συνεργασία του δημιουργού του Tetris, Alexey Pajitnov και του ιδρυτή της The Tetris Company, Henk Rogers , καθώς οι δύο τους θα εξιστορούν για πρώτη φορά συναρπαστικές και αληθινές ιστορίες για το Tetris”.

Η συλλογή Tetris Forever θα γίνει διαθέσιμη σε PS5, Xbox Series X|S, PS4, Xbox One, Nintendo Switch και PC μέσω των Steam και GOG.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...