ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 18 Ιουνίου έρχεται το επόμενο Nintendo Direct

...καμία όμως αναφορά για τον διάδοχο του Nintendo Switch.

Μετά τα νεότερα του PlayStation και το εξαιρετικό σόου που μας παρουσίασε η Microsoft στο πρόσφατο Xbox Games Showcase, ήρθε η ώρα της Nintendo να μας αποκαλύψει τι καλό ετοιμάζει αυτή την περίοδο.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας στο X, αύριο στις 18 Ιουνίου και 17:00 ώρα Ελλάδος θα πραγματοποιηθεί το επόμενο Nintendo Direct, το οποίο θα διαρκέσει περίπου 40 λεπτά και θα μας δείξει τι θα κυκλοφορήσει ο Ιαπωνικός κολοσσός στο δεύτερο μισό του 2024.

Αν και δεν έχουμε κάτι πιο απτό στα χέρια μας σχετικά με τα παιχνίδια που θα δούμε, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως δεν θα γίνει κάποια αναφορά για τον διάδοχο του Nintendo Switch. Προφανώς και η ανυπομονησία του κοινού έχει φτάσει στα ύψη, όμως η Nintendo κρατά σιγή ιχθύος για την επόμενη κονσόλα της.

Πατώντας εδώ μπορείτε να βρείτε τον σύνδεσμο και να παρακολουθήσετε την αυριανή παρουσίαση.

Φυσικά, όπως σε κάθε Nintendo Direct έτσι και τώρα, μείνετε συντονισμένοι στο SAVE THE GAME για να μάθετε αναλυτικά για τις παρουσίες του σόου και τα πλάνα της Nintendo.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...