ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 18 Οκτωβρίου έρχεται το TMNT: Mutants Unleashed και με co-op

Συνεχίζει το καρτούν Mutant Mayhem της Paramount Pictures!

Μπορεί να βασίζεται στο παραπάνω σόου, όμως το TMNT: Mutants Unleashed είναι ένα video game με τα όλα του, εφόσον θα μας επιτρέψει να ελέγξουμε καθένα από τα σούπερ δυνατά Χελωνονιντζάκια σε ένα παιχνίδι που ανήκει στην κατηγορία της δράσης, των platformers και των brawlers. Οι παίκτες έχουν καινούριο λόγο να ανοιχτούν στους δρόμους και τους υπονόμους της Νέας Υόρκης και να αντιμετωπίσουν το κακό, επιβραβεύοντας κάθε εχθρό τους με πόνο και τους εαυτούς τους με πίτσα. 

Καθένας από τους Leonardo, Raphael, Donatello και Michelangelo φέρει το δικό του gameplay και τις δικές του ειδικές ικανότητες, που βασίζονται φυσικά και στο βασικό όπλο που χρησιμοποιεί, ενώ το γεγονός ότι το παιχνίδι επιτρέπει και co-op μέχρι δύο παικτών είναι ικανό να διπλασιάσει την αδρεναλίνη και την επιρροή των TMNT στα όσα συμβαίνουν στην οθόνη. Και φυσικά, όντας κανονικό τμήμα της σειράς TMNT, στο Mutants Unleashed θα συναντήσετε γνώριμους χαρακτήρες όπως οι Master Splinter, April, Bebop, Rocksteady κα πολλούς ακόμη.

Η είδηση της ημέρας, όσον αφορά το TMNT: Mutants Unleashed, είναι πως κανονίστηκε να κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου, με τις aheartfulofgames και Outright Games να το ετοιμάζουν για PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Switch.

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.