ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 19 Μαρτίου η κυκλοφορία του Hades σε iOS μέσω Netflix

Μην ξεχνάτε… χωρίς διαφημίσεις και έξτρα χρεώσεις.

Λίγους μήνες μετά την επίσημη ανακοίνωση, έχουμε επιτέλους και την ημερομηνία κυκλοφορίας του εκπληκτικού Hades στις iOS συσκευές της Apple, δια χειρός Netflix Games. Σωστά διαβάσατε, οι συνδρομητές της υπηρεσίας που διαθέτουν iPhone ή iPad συσκευή με λογισμικό iOS 16 ή νεότερο, μπορούν να απολαύσουν από τις 19 Μαρτίου το πιο πρόσφατο αριστούργημα της Supergiant Games, η οποία μην ξεχνάτε πως ετοιμάζει ήδη το sequel του παιχνιδιού.

Για όσους και όσες που πιθανώς να μην γνωρίζουν το παιχνίδι, το Hades είναι ένα roguelike dungeon crawler παιχνίδι που εξιστορεί την προσπάθεια του Zagreus να ξεφύγει από τον Κάτω Κόσμο και τους περιορισμούς του πατέρα του, Άδη. Το παιχνίδι έκλεψε την παράσταση το 2020 – σε μία χρονιά που είδαμε και τα The Last of Us Part II και Ghost of Tsushima – κερδίζοντας το βραβείο καλύτερου indie και καλύτερου action παιχνιδιού στα The Game Awards, λόγω της εξαιρετικής ιστορίας, gameplay και art style που διαθέτει.

Οι προεγγραφές έχουν ήδη ανοίξει, ενώ η απαιτούμενη χωρητικότητα δεν ξεπερνά τα 3,7 GB.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...