ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 19 Νοεμβρίου έρχεται το Microsoft Flight Simulator 2024

Πετωωωωω στα ουράνια πετωωωωωωω!

Κυρίες και κύριοι καλησπέρα σας, σας μιλάει ο κυβερνήτης τους αεροσκάφους Xbox και με χαρά θα ήθελα να σας ενημερώσω πως είμαστε σχεδόν έτοιμοι για απογείωση. Για την ακρίβεια, θα ήθελα να προσδεθείτε καθώς στις 19 Νοεμβρίου 2024 έρχεται το Microsoft Flight Simulator 2024.

Όπως είδαμε στο Xbox Games Showcase, η ιστορική σειρά πτήσεων έρχεται και επίσημα στη νέα γενιά και όπως αναφέρει το πράσινο στρατόπεδο θα είναι η πιο φιλόδοξη εκδοχή του simulator που όλοι και όλες έχουμε αγαπήσει, “παρουσιάζοντας τον μεγαλύτερο, πιο ποικιλόμορφο και λεπτομερή στόλο αεροσκαφών, την πιο ολοκληρωμένη απεικόνιση αεροδρομίων και την πιο πανέμορφη οπτικά Γη που έχει δημιουργηθεί ποτέ.”

“Αυτό το νέο simulator είναι σχεδιασμένο να εκμεταλλευτεί τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες στο simulation, cloud, machine learning, γραφικά και gaming. Το Microsoft Flight Simulator 2024 πάει ένα βήμα παρακάτω από τον απλό χειρισμό ενός αεροσκάφους και θα δώσει τη δυνατότητα στους παίκτες να εντρυφήσουν στην καριέρα ενός και μία πιλότου.”

Πως θα το κάνει αυτό; Όπως βλέπουμε και στο παρακάτω trailer, οι παίκτες θα μπορούν να χειριστούν εναέρια μέσα πυρόσβεσης, ελικόπτερα σε αποστολές αναζήτησης και διάσωσης, επιβατικά αεροπλάνα, VIP αεροσκάφη και πολλά ακόμα.

Φυσικά, όπως κάθε αποκλειστική κυκλοφορία, το Flight Simulator 2024 θα είναι Day 1 στο Xbox Game Pass σε κονσόλες, PC και cloud.

Πάνος Τσαμπούκος's Avatar

Πάνος Τσαμπούκος

Λάτρης ταινιών και σειρών, αλλά οι γονείς μου ακόμη έχουν να λένε πως όταν έπιανα τηλεχειριστήριο στα χέρια μου μικρός, το δωμάτιο δε με χωρούσε. That's life, I guess...