ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙΣ

Ελλάδα info@savethegame.gr

Στις 20+ ώρες υπολογίζεται η διάρκεια του Alan Wake 2

Αποκαλύφθηκε προσεγγιστικά από τον Sam Lake.

Αν υπάρχει κάποιος που γνωρίζει τα πάντα για το Alan Wake 2 είναι ο οραματιστής και δημιουργός της σειράς, Sam Lake. Ο φαντασιώδης developer και director στη Remedy βρέθηκε με φυσική παρουσία στο κανάλι Kinda Funny Games και συζήτησε διάφορα για το επερχόμενο survival-horror εγχείρημα της ομάδας του. Σημαντική πληροφορία που αποσπάσαμε, η διάρκεια του παιχνιδιού, που φαίνεται πως θα ξεπερνά τις 20 ώρες καθιστώντας το ένα αρκετά μεγαλύτερο σε διάρκεια παιχνίδι από τον original τίτλο.

Στο χαρακτηριστικό απόσπασμα των δηλώσεών του αναφέρει:

«Το Control, λοιπόν, ήταν το μεγαλύτερό μας παιχνίδι μέχρι σήμερα και το Alan Wake 2 θα είναι μεγαλύτερο από αυτό – 20 ώρες συν.»

Πέραν του ότι είχαν περισσότερα πράγματα να πουν σε αυτό, ο Lake δεν έκρυψε πως οι συνεργάτες του ένιωσαν την πίεση να παράγουν ένα μεγαλύτερο παιχνίδι λόγω των προσδοκιών των καταναλωτών του σήμερα, που έχουν την τάση να απαιτούν περισσότερο περιεχόμενο για τα χρήματα που θα δαπανήσουν.

Παραπάνω από τίμιο, στο κομμάτι του playtime, για τα δεδομένα των single-player games και μετράμε αντίστροφα για τις 27 Οκτωβρίου και την digital-only κυκλοφορία του Alan Wake 2 σε PC, PS5 και Xbox Series X|S.

Ορίστε το βίντεο συμμετοχής του στο Kinda Funny Games Daily σε περίπτωση που θέλετε να ακούσετε περισσότερα:

Γιάννης Σιδηρόπουλος's Avatar

Γιάννης Σιδηρόπουλος

Παίζω games από όταν δεν μίλαγα καλά-καλά και ακόμα προσπαθώ να καταλήξω στο αγαπημένο μου είδος.